De smaak van upcoming model Bossba Camara

 ‘Black is beautiful’. Als het iemand is, die deze spreuk volledig belichaamt, is het Bossba (Baboucarr) Camara wel. Bossba is geboren in het West Afrikaanse Gambia en woont al vijf jaar in Zaandam. Zijn aspiratie: carrière maken als een black model. Benieuwd naar de smaak van mister Bossba? Lees dan vooral door!

Wat eet je het liefst?
Ik ben dol op gerechten uit de Gambiaanse keuken, met name Superkanja. Dit is een soort soep. Daarnaast houd ik van Surinaamse nasi met kip.

En wat is je favoriete drank?
Sinaasappelsap

Wat is je meest dierbare herinnering?
De laatste momenten die ik met mijn moeder heb doorgebracht.

Wat is je ultieme droom?
Ik wil een groot rolmodel worden voor mensen die zich onzeker voelen. Met name donkergetinte mensen die willen doorbreken in de modellenwereld, de filmindustrie en op gebied van schoonheidswedstrijden.

Wat is je favoriete reisbestemming
Gambia!

Mijn lievelinsdier is…
Een tijger

Als ik vrij ben, houd ik mij het liefst bezig met…
Fitnessen en boeken lezen

Welke fashiondesigners vind jij top?
B proud design en Kwame

Mijn favoriete tv programma?
De serie van Prison Break

De belangrijkste mensen in mijn leven zijn…
Mijn moeder, mijn zus en mijn vriendin

Personen die ik heel graag een keer zou willen ontmoeten, zijn
Barack Obama en koning Willem Alexander

Qua muziek ben ik dol op…
Usher, ST Da Gambian Dream en Gambiaanse rapper Gee

Klik hier om het artikel in het Engels te lezen

Fotografie: Quentin Rademaker
Event: Black Fashion Week


Meer weten over Bossba?
Facebook: Bossba Camara
www.instagram.com/bossba_no1/
Baboucarrac@yahoo.com

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten