Interview met Larisse Maris – eigenaar van Lieflijf LeukLeven


Vrouwen die van alles hebben meegemaakt en sterk uit de strijd komen. En nog meer vastberaden zijn om hun dromen te volgen. No matter what it takes! Daar houden wij bij RBM Media van. Larisse Maris is zo’n powerlady. Hoewel ze veel heeft meegemaakt, is zij vastberaden om iets moois van haar leven te creëren. Zij runt een gezondheidspraktijk, zingt en doet modellenwerk. Als kers op de taart doet zij op 6 juni mee aan de finale van Mrs Universe Nederland 2021. In dit interview kun je het echte verhaal ontdekken van Larisse. Over haar ups & downs, haar passies en haar idealen. ‘Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Ik groei graag en blijf graag in beweging.’

Kun je je voorstellen?
Mijn naam is Larisse Maris. Ik ben 32 jaar oud en Finaliste van Mrs. Universe Nederland 2021.
Ik ben geboren in Den Bosch op 20 juli 1988. Ik ben moeder van een dochter van 3 jaar oud  en ben woonachtig in de gemeente Bommelerwaard. Ik ben dit jaar uitgekozen om deel te nemen bij deze organisatie die staat voor “Stop Domistic Voilence Against Women”. Ik sta tijdelijk ingeschreven bij een goede vriend in Zaltbommel en woon nu tijdelijk met mijn vriend en dochter op een camping. Door scheiding ben ik helaas zelf in de situatie geraakt waar vele vrouwen mee te maken krijgen na een scheiding. Vaak is de keuze of naar een moeder kind huis of opgevangen worden door vrienden en familie. Urgentie is afgewezen, omdat ik niet meer dan 1 jaar ingeschreven stond in de gemeente Zaltbommel terwijl ik hier wel ben opgegroeid. In mijn omgeving heb ik vaak te maken gehad met geweld. Niet alleen tegen vrouwen en kinderen, maar vanuit mijn optiek tegen alles wat leeft.

In mijn ogen zijn er momenteel heel veel vormen van geweld en mishandeling. Zowel lichamelijk als op geestelijk gebied al vele jaren lang. De ergste vorm van mishandeling vind ik vrijheid van meningsuiting dus het beperken van onze vrije wil.

Wat heb je tot nu toe gedaan qua opleiding en werk? 
Eigenlijk ben ik een duizendpootje. Mijn kwaliteiten zijn door ervaringen erg breed. Ik begon al heel vroeg met oppas baantjes . Daarna ging ik een tijdje de tuinbouw in, plantjes potten, afwassen en daarna koken in restaurant “De verdraagzaamheid” te Zaltbommel.

Daarnaast heb ik op de middelbare school stage ervaring opgedaan als au-pair bij een oud oppas adres, en op een kinderdagverblijf. Daarna begon ik een studie kok, die ik door lichamelijke en geestelijke omstandigheden niet heb afgemaakt. Op mijn 18 ben ik een studie onderwijs assistente gaan volgen. Helaas ook deze behaald met een SPW-3 diploma door ziekte.

Na deze opleiding ben ik als vrijwilliger in samenwerking met UWV gaan werken als onderwijsassistente in de Bommelerwaard op “Cambium de Waard”, in de hoop op een vast contract. Op deze school gaf ik het vak zorg en welzijn. Het was toevallig mijn oude middelbare school. Dus werden vele oude leraren van vroeger anderhalf jaar collega’s. Helaas wegens geldgebrek voor onderwijsassistente, te veel theorie lessen en ingevulde informatie per leerling vervielen vele praktijk lessen. Ik ben daarna gelijk als gezins-jongerenbegeleider begonnen bij HUMANITAS. Waar ik een aantal mensen met hart en ziel heb kunnen begeleiden met dagelijkse problemen.

Ik heb een cursus hot-stone massage afgerond, bioresonantie en natuurlijk genezen. Verder heb ik me verdiept in deze zaken: Psychologie, spiritualiteit, natuurgeneeskunde, dans, zang en gezond koken. Ook ben ik goed in ideeën bedenken en ben ik altijd opzoek naar iets nieuws. Ik groei graag, blijf graag in beweging en ontwikkelen houd je jong.

In mijn omgeving heb ik vaak te maken gehad met geweld.
Niet alleen tegen vrouwen en kinderen, maar vanuit mijn optiek tegen alles wat leeft.

Je bent eigenaar van het bedrijf Lieflijf LeukLeven. Hoe ben je op die naam gekomen?
Lang heb ik getwijfeld over de naam van mijn bedrijf. Eerst dacht ik aan lieflijf. Als je goed voor je lijf zorgt ben je namelijk lief voor jezelf. Maar deze bestond helaas al, dus heb ik er van gemaakt Lieflijfl Leukleven. Want als je lief bent voor jezelf heb je een leuker leven. Het bedrijf bestaat sinds 2 februari 2020.


Hoe kwam je op het idee om voor jezelf te beginnen?
Na het volgen van het bioresonantie dieet werd ik nog wakkerder. Ik kreeg een drijfveer.
Chronische ziektes zijn echt wel te genezen, maar het is voor vele onmogelijk vanwege geld gebrek, onwetendheid, en natuurgeneeskunde die vaak niet wordt vergoed. Daarnaast is gezond eten te duur.
Het doel wat ik er mee wil bereiken is minder zieke en onwetende mensen. In de hoop dat ze niet dezelfde pijn moeten ervaren als wat ik heb gehad.


Welke producten of diensten bied jij aan? 
Bioresonatie;
Persoons gericht detox dieet. Ieder mens is namelijk anders. Het heeft met genen te maken, bloedgroep en met afvalstoffen die je binnenkrijgt. Het is een dieet dat je minimaal 6 maanden strikt moet volgen. Daarna moet je om niet terug te vallen er voor zorgen dat je 80 % aan je dieet houdt en 20 % kunt smokkelen. Maar je zit wel meteen op de blaren daarna.Voetenbaddetox;
Door middel van een SPA Life Detoxificatie Gezondsheidsapparaat wordt bij de detox behandeling water afgebroken in energiedeeltjes (positieve en negatieve ionen). In een behandeling van 15-30 minuten worden toxines en afvalstoffen snel en veilig verwijderd en wordt het lichaam geleidelijk aan schoner. Het is een goede  behandelingsmethode, wat het lymfesysteem zeer goed ontgift. Dit is iets wat bij een sauna niet gebeurt. Daar worden alle uitscheidingsorganen inclusief de huid sterk ontgift. Menigeen heeft verlichting ervaren en   bemerkt, dat de kleuren die ze aanvankelijk in het water veroorzaakten, verdwenen en dat het water nu schoon blijft tijdens de behandeling. In veel  ziekenhuizen in het Verre Oosten wordt dit apparaat met succes ingezet tijdens de behandelingen.

Hot-stone Een hot stone massage is een massage van het  lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot-stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Hot-stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief. Een hot-stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.


Ook heb ik een crème ontwikkeld met verschillende natuurlijke samenstellingen waaronder wietolie die ik dagelijks op smeer. Daarnaast ook een natuurlijke tandpasta, alleen moet je deze in de zomer wel koel bewaren. Dus aan deze uitvoering moet nog aandachtig worden gekeken

Hoe reageren de klanten op je bedrijf ?
De klanten die ik tot nu toe heb gehad reageren goed. En zijn er heel enthousiast over. Iemand zei ooit: Larisse verdient een medaille. En dat meende hij echt. Na een ontmoeting met hem zei ik: ik moet jouw vertrouwen kunnen winnen. Het resultaat: Hij spuit nu ongeveer twee keer minder insuline dan voorheen.
Wel is het moeilijk met al die lekkernijen om je heen om er van af te blijven. Een van mijn cliënten zei een keer: Ik eet veel sla en vis tegenwoordig, met als voordeel dat ik sneller loop als Bugs Bunny en sneller zwem als jaws. Heel grappig. Dat is voor mijzelf ook erg lastig. Na het volgen van het dieet mag je na 6 maanden best wel eens weer wat anders pakken. Maar mensen krijgen vaak meteen een reactie na het consumeren hiervan.

Wat zijn de leukste aspecten van je werk? 
Mensen beter zien worden en enthousiaste verhalen horen vertellen. Hoe hun ziekte langzaam weg gaat en ze weer kunnen leven in gezondheid en kunnen genieten, zonder afhankelijk te zijn van medicatie of elke keer ziekenhuizen te moeten bezoeken.Wat is jouw grootste kwaliteit of talent?
Doorzettingsvermogen, mensen aanvoelen, empathie tonen en zorgzaamheid. Waar ik goed in ben zijn nieuwe dingen bedenken en snel oplossingen bedenken. Daarnaast zijn mijn talenten: zingen, regisseren van verhaallijnen, choreografieën bedenken en uitvoeren en koken.Waar zou je beter in willen worden? 
Los laten van mensen die mij niet met respect behandelen en negatieve energie geven. Misbruik maken van wie ik ben en daar geen aandacht aan besteden. Hoe je doet wordt je gedaan. Je kunt niet iemand anders zijn of worden. Blijf dicht bij jezelf, leer van elkaar en gun elkaar. Ik wil me op alle vakgebieden waar ik kennis mee heb verder ontwikkelen. Ook zou ik nog beter willen worden in Engels en Mediteren. Maar dat komt na de finale wel goed verwacht ik zo.
We leven in een tijd vol veranderingen mede door corona. Hoe zag je leven eruit voor corona en hoe ziet het er nu uit? 
Totaal anders. Na 8 augustus 2020 heb ik mijn focus vooral gelegd op mijn dromen. Een goed mogelijk leven voor mijn dochter en naasten, muziek maken, modellen werk, choreografie,  en het regisseren van mijn eigen videoclips. Mede mogelijk gemaakt door mijn naasten.

“Ik loop sneller als Bugs Bunny en zwem sneller als Jaws.”

In hoeverre is jouw businessmodel corona-proof? 
Ik denk dat mijn businessmodel corona proef is.  Je lichaam detoxen van afvalstoffen is zeer belangrijk. Een mens hoeft niet eens elke dag te eten. Vasten is heel goed voor het lichaam. Natuurlijk wel veel water blijven drinken en doe het onder begeleiding van een natuurarts. Leef mee met de seizoenen en het licht, en met je orgaanklok!!!In hoeverre is jouw businessmodel corona-proof?
 
Ik denk dat mijn businessmodel corona proef is.  Je lichaam detoxen van afvalstoffen is zeer belangrijk. Een mens hoeft niet eens elke dag te eten. Vasten is heel goed voor het lichaam. Natuurlijk wel veel water blijven drinken en doe het onder begeleiding van een natuurarts. Leef mee met de seizoenen en het licht, en met je orgaanklok!!!

Wie inspireert jou het meest en waarom? 
Mijn grootste bron van inspiratie is mijn dochter. Vanwege haar liefde en vrijheid. Ze laat me weer inzien wat het echte leven inhoud. Ze leeft nog vanuit haar intuïtie, en de wil van het kind is erg belangrijk, omdat het ego van een kind wordt pas later ontwikkeld. Waarom? Hersenen groeien in tijd en ruimte. Kinderen zijn de toekomst. Daarnaast zie ik mijn beide oma’s en mijn mama als grootste rolmodellen.

Wat zijn je toekomstplannen? 
Een omkeer maken in onze huidige leefsysteem, samen met een groot team.


Wat is je favoriete lijfspreuk? 
Geef nooit op. Never give up. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.


Waar ben jij dankbaar voor?
Ik ben dankbaar voor mijn dochter, familie en vrienden en nieuwe vriend die me nu door dik en dun steunen en al het vertrouwen hebben in mij. Alle kansen en lessen die ik heb gekregen en heb geleerd, plus alle kansen die in de toekomst liggen.Heb je nog een laatste shout out voor de lezers? Of iets belangrijks te melden?
Achter het uiterlijk van een MRS zit ook een persoon. Veroordeel daarom niemand. Om je elke dag te vertonen als een miss zit veel werk en tijd. Het gaat om de ziel en blijven niet altijd mooi. Ook wij zijn gewoon mensen die soms een baaldag hebben.

Wat ik het moeilijkste vind het bij deze Mrs verkiezing het nep lachen. Echte emoties tonen zijn zeer belangbereik. Ik hou liever van puur natuur en verstop me graag niet elke dag achter een masker. Ik hou er wel van om elke dag een leuk feestje van te maken. Ook hoop ik dat in de toekomst ook vrouwen met weinig geld hier aan mee kunnen doen.
Er komt een hoop bij kijken en benzine of diesel is erg duur en slecht voor het milieu.

De komende tijd ga ik me focussen op mijn nieuwe leven, dans, zang, muziek, modellenwerk & het bestuderen van gestalt-therapie en meditatie. Ik ben blij dat ik weer weet wie ik ben, kan doen wat ik wil en een vrij mens kan zijn. Daarnaast ben ik bezig met spannende projecten in samenwerking met “ de stichting SUVER NUVER” die nu nog een stichting is in Nederland. Ik hou van mensen die elkaar helpen voor een betere toekomst voor iedereen op deze aarde. Dit doen hun namelijk al jaren en daarom heb ik ze gekozen als sponsor tijdens dit traject van Mrs. Universe 2021. Hopelijk horen jullie daar snel meer over.


Blijf wie je bent, je kunt je elke dag transformeren als je maar dicht bij jezelf blijft.
Jouw gevoel, Jouw leven.


Connecten met Larisse
Youtube
Facebook Lieflijf-leukleven
Facebook Laris & Friends
Facebook Mrs verkiezingen
Instagram

De pagina  van mijn muziek en modellenwerk ligt door omstandigheden even uit de lucht.
Hier wordt binnenkort aandacht aan geschonken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten