Deze vraag stelt Wake up magazine aan Bellita Carol uit Rotterdam. Bellita heeft een grote liefde voor muziek die zij uit via zingen, het schrijven van liederen en performen. Haar doel: de harten van luisteraars raken en hen verbinden met een positieve mindset. Lees hieronder wat haar enthousiastmeert en creatief maakt.

 • Geloof in God
  Geloven in God die in mij woont, inspireert mij dagelijks om het beste
  uit mezelf te halen en om te vertrouwen te hebben in iets dat groter 
  is dan ik. Groter dan mijn eigen plannen voor mijn leven en te vertrouwen dat mijn leven een waardevol puzzelstukje is in het grotere geheel. In God mag ik zweven en groter denken dan de realiteit van alledag mij toelaat.
 •  Moedige mensen
  Ik hou echt van moedige mensen! Mensen waarvan je niet verwacht dat ze iets indrukwekkends kunnen neerzetten. Ik hou van mensen die vechten voor wat zij willen, ook al is dit tegen alle verwachtingen in. Hetgeen wat me hierin inspireert, is dat mensen sterker geloven in dat kleine stemmetje in zichzelf, dan in het harde geluid van de maatschappij.
 • Muziek
  Muziek is een van mijn grootste liefdes. Het is als heling voor mijn
  ziel. Zingen en schrijven van muziek, werkt bevrijdend voor mij. Het
  delen van muziek zorgt ervoor dat anderen zich in mij kunnen herkennen en dit werkt verbindend. Muziek is echt magisch. Het werkt als een onzichtbare ketting die zich verbindt met mensen over de hele wereld.
 • De natuur
  Onlangs ben ik naar Uganda geweest en ik heb zo ontzettend genoten van de natuur. Ik kan heel erg genieten van al het groen, van stromend water en de prachtige vogels. Het geeft me een rustgevend gevoel en ik kan mijn gedachten even stilzetten en gewoon genieten van al het andere om mij heen. De natuur is een cadeau!


‘Ik houd van mensen die vechten voor wat zij willen’
 • Reizen
  Als klein meisje droomde ik er altijd van om af te reizen naar
  verschillende landen om andere culturen te ontdekken. Het is mooi om te zien hoe mensen worden gevormd door cultuur en hierdoor verschillend zijn in communicatie. Mijn uitdaging is om te ontdekken hoe ik mij kan aanpassen in een andere cultuur. Reizen maakt mij als persoon rijker en leert mij empathie te hebben voor andere culturen.

Meer informatie over Bellita Carol
https://www.facebook.com/bellitapersonal


Bellita’s reisvideo van Uganda
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten