Interview met Miisz Gracie over ’17 miljoen euro’

17 miljoen euro! Dat is de nieuwste single van zangeres Miisz Gracie. Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte Miisz Gracie al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021. Met het nummer 17 miljoen euro heeft zij haar allereerste Nederlandstalig nummer uitgebracht. RBM Media nodig de glamourlady uit voor een ‘Een-Tweetje’  om het verhaal achter haar nieuwe single te ontdekken.

Je eerste Nederlandstalige single is uit: 17 miljoen euro. Tot nu toe maakte je muziek in het Engels. Wanneer kreeg je het idee om een Nederlands nummer te schrijven?
Ik deed mee aan een zangprogramma genaamd Mister X. Mister X is een producer die werkt achter de schermen en al aantallen hits heeft gemaakt met bekende sterren. Ik heb de kans gehad om met deze producer te mogen samenwerken en daaruit is een Engelse nummer uit voortgekomen, genaamd R U Gonna be. Vlak daarna werd ik gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden om een track te maken in het Nederlands. Ik dacht waarom niet? Muziek blijft muziek ongeacht in welke taal je ook zingt.

Je nieuwe nummer is nu uit. Waar ben je het meest excited over?
De eerste dag dat de single uitkwam had het al 5000 views binnen 24 uur. In twee dagen tijd steeg dat al gauw op naar 11.000 views. Dat was echt een verrassing voor mij en daar ben ik uiteraard nog steeds super excited over!

Wat heeft je geïnspireerd om het nummer 17 miljoen te schrijven?
Ik had een idee om een lied te maken dat iets te maken had met een miljoen. Daarna stelde ik dat voor aan het team waarmee ik samenwerk (Mister X) en die hebben daar uiteindelijk iets heel moois van gemaakt. Zij hebben het lied uiteindelijk geschreven en ik ben super blij met dat resultaat.

Wat wil je dat mensen ervaren of voelen als ze naar dit nummer luisteren?
Dat ze vooral lekker los kunnen gaan op de hypnotiserende beat die het lied heeft en dat ze makkelijk met de tekst kunnen meezingen. Dat ze even uit de realiteit kunnen stappen, de dagelijkse drukte even opzij kunnen zetten en dat ze er vooral van kunnen genieten en veel fun ermee  hebben!

Hoe ervaarde je de opname van de videoclip?
Super leuk! Iedereen was op de set aanwezig. Van een gespierde figurant tot aan twee danseressen. Alles verliep soepel en we hadden super mooie locaties. Ik ben er heel erg tevreden over!

Kunnen we vanaf nu meer Nederlandstalige nummers van je verwachten? 
Ja, dat zou zeker heel goed kunnen.

Is er een bepaald thema waarover je het liefst nummers schrijft?
Niet perse. Als er toevallig een idee in mijn gedachten verschijnt qua onderwerp dan wil ik dat meestal meteen uitvoeren. 

Wat heeft de toekomst in petto? Zijn er nog dingen die je echt nog wil bereiken in je muziekcarrière?
Ik zou graag nog meer songs willen uitbrengen uiteraard. Mijn wens is dat ik met mij muziek nog meer impact kan maken en een groter publiek kan bereiken.

Wil je verder nog iets kwijt?
RBM Media, bedankt voor het interview! Voor meer updates en nieuws zou ik zeggen blijf mij vooral volgen via facebook, twitter en instagram op de naam Miisz Gracie. En vergeet vooral niet een kijkje te nemen op mijn website www.miiszgracie.com!


Ook zo benieuwd naar de nieuwe single 17 miljoen euro? Bekijk de videoclip dan nu snel hieronder!

Connecten met Miisz Gracie?
Website
Instagram
Facebook

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten