Josuël Rogers over 2022

In deze rubriek blikken verschillende ondernemers terug op het afgelopen jaar. Deze keer is het de beurt aan Josuël Rogers.

Wil je jezelf voorstellen?
Ik ben Josuël Rogers Communicatie Katalysator en oprichter van HipHop Culture Coaching. Ik houd me bezig met ontwikkeling van mensen en bedrijven. Dit doe ik door te focussen op communicatie die iemand heeft met anderen en vooral de communicatie die ze hebben met zichzelf. En te ondersteunen bij hun ontwikkeling en het behalen van de doelen die ze voor ogen hebben.

Hoe kijk je terug op 2022?
Ik kijk terug op een heel mooie 2022. Het was een jaar waarin we weer echt contact met de medemens konden hebben .

Wat waren de hoogtepunten van 2022 binnen je onderneming?
Een aantal van mijn hoogtepunten waren een teambuilding sessie voor een overheidsorgaan en het inspireren van veel jongeren op het gebied van loopbaan en persoonlijk ontwikkeling.  En vooral het doen van activiteiten waar ik blij van word.

Welke dingen zou je anders hebben gedaan in 2022 op businessvlak?
Op businessvlak zou ik mijn sales activiteiten anders in delen.

En hoe zou je het anders doen? Wat heb je geleerd van 2022?
Mijn sales activiteiten ga ik uitbreiden. Momenteel is het vooral door middel van netwerken maar ik ga dit uitbreiden door koud te bellen en nog meer strategischer onderzoek te verrichten.

Wat zijn je doelen voor 2023?
Mijn doelen voor 2023 zijn het uitbreiden van verschillende activiteiten. Zo wordt er een teamontwikkeling traject gelanceerd, ga ik meer contact leggen met organisaties die jongeren helpen bij hun ontwikkeling en ik ga meer 1 op 1 coaching activiteiten doen.

Heb je nog een eindboodschap aan de kijkers/luisteraars?
Mijn eindboodschap naar de lezers, kijkers en luisteraars is: volg je gevoel maar doe wel een dubbelcheck bij jezelf om te kijken of je gevoel komt vanuit angst of vanuit kracht. Ik wens iedereen een mooie 2023 toe. Beleef vooral veel mooie momenten zodat die straks transformeren naar mooie herinneringen.


Connecten met Josuël?
www.hiphopculturecoaching.com
www.josuelrogers.com
Instagram
Linkedin

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten