Acceptatiecoach Joël da Veiga – ik heb of ik ben ?

Ik ben…ik heb. Zijn en hebben: twee woorden die in ons dagelijks taal vaak voorkomen. Maar wist je dat het gebruik van deze twee woorden een impact kunnen hebben op psychisch en emotioneel vlak? Het benoemen van ‘ik ben’ en ‘ik heb’ kunnen, mits je er bewust van bent, jou versterken of juist verlammen. In deze inspiratievlog zoomt Joel da Veiga daar verder op in.


Meer weten over Joël Da Veiga en Self Acceptance
Interview RBM Media
Linkedin
Instagram
Instagram Self Acceptance
Facebook

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten