De fotoverhalen van Isalabella Malynda Nassy

Mijn naam is Isalabella Malynda Nassy, ben 20 jaar oud en heb Surinaamse, Chinese en Indiaanse roots. Momenteel volg ik een studie aan het grafisch lyceum te Utrecht. Zodra ik daar over een paar jaar klaar mee ben, wil ik verder studeren in fotografie .

Modelportfolio en fotografieportfolio zijn twee hobby’s waar ik ontzettend veel van houd. Achter de schermen ben ik daar druk mee bezig. Het lijkt me fantastisch om van mijn beide hobby’s mijn werk te maken. Dat zou ik heel graag willen. Daarnaast houd ik er van om als model voor de camera te poseren. Dan voel ik mij gelijk thuis.

Ik ben altijd fotogeniek geweest. Van jongs af aan. Dat is een van mijn beste eigenschappen. Mijn foto activiteiten heb ik ondergebracht onder de naam ‘Puma Shotz.’ Ik ben niet zo lang geleden met fotografie portfolio begonnen. Echter ik weet al heel veel op dat gebied, want ik kom uit een creatieve familie waarbij fotografie altijd centraal stond. Dat vind ik geweldig. In mijn jonge jaren heb ik veel mee gekregen. Mijn honger om meer te weten heeft mij gebracht op het niveau waar ik nu sta.

In deze rubriek deel ik vijf foto’s die mij het meeste intigreren

Foto 1
Dit moment vergeet ik nooit meer. Alhoewel het een zware dag was, zijn er hele mooie resultaten uit gekomen. Ik deed deze shoot met Joram van Noort, die ook wel het broertje van Shawn Mendes wordt genoemd haha! Hij is een goede vriend van mij. Joram was de eerste die ik op camera vastlegde. Wij wilden al heel lang een fotoshoot doen, dus in de zomer zijn wij daar direct mee aan de slag gegaan. Deze mooie stunning  moment foto is gemaakt op een verbouwing terrein

Alles was perfect. De blik, de basic outfit…everything! Ik word zo intens blij elke keer wanneer ik deze foto zie. Om de foto extra cachet te geven heb ik het lichtelijk bewerkt door het scherper te maken. Hierdoor lijkt de achtergrond meer naar voren te komen. Dat is goed gelukt.

Foto 2
Achter deze foto zit een grappig verhaal. Ik was Kieran Wier aan het fotograferen. Het was de bedoeling dat ik op dat moment zou moeten staan en poseren. Alleen waren mijn haren nat geworden door de regen. Achteraf gezien was ik superblij dat ik hem kon overtuigen om model te staan op die dag. En dat ik met zijn camera deze mooie foto kon maken. De foto is gemaakt met een digitale ouderwetse fototoestel. Dat maakt het beeld nog mooier. Om het beeld zo natuurlijk mogelijk te maken, heb ik met zachte tinten gewerkt die goed bij zijn huidskleur passen. Van alle gemaakte foto’s staan de foto’s met Kieran echt in mijn top drie!Foto 3
Deze foto is in Rotterdam gemaakt, naast hotel New York. Ik beschouw deze als een testshoot. Ik gaf June (Junior) aanwijzingen hoe hij moest staan en naar de camera moest kijken. Ik vind het echt leuk om mensen tips en instructies te geven hoe zij beter voor de camera kunnen staan. Daar kunnen zij hun voordeel mee doen bij andere photoshoots. En het gebeurt wel eens dat wij zo lang doorgaan tot dat we de juiste foto hebben. Vind ik niet erg. Ik ben van mijzelf een super chille persoon. Bij mij draait het uiteindelijk om de beste resultaten en dat de mensen zelf ook tevreden zijn.

Zoals je ziet heb ik effecten in de foto toegevoegd. Ik vond dit er leuk  bij passen en het gaf een goede  uitstraling. Toen de foto uit kwam, werd ik overladen met complimenten. Heel erg blij mee. In het begin was de foto heel donker met een dubbele schaduw. Die heb ik uiteindelijk weggewerkt met behulp van handige Youtube videootjes.  

Foto 4
Hier een andere foto met Kieran. Ook onderdeel van de bijbehorende serie. De wolken komen hier echt naar voren. Die heb ik wat donkerder gemaakt zodat je ze beter kunt zien. Mijn uitgangspunt bij deze shoot was: laat alles lekker natural. Ik heb de foto zwart wit gemaakt met daar bovenop een laag. Alhoewel deze shoot niet van te voren was gepland, zijn de foto’s wel heel mooi uitgekomen.

Foto 5
Deze shoot met Kadir was ook heel leuk. Ik kan mij herinneren dat wij onwijs veel foto’s op die dag gemaakt hadden. Het was koud en het regende keihard. Maar dat weerhield ons niet ervan om perfecte foto’s te maken. En gelukkig had hij dezelfde houding van: wij gaan er voor! Het was een geweldige samenwerking. Ik zou in de toekomst nog vaker met deze beginnende acteur willen samenwerken.

Dit is echt een warme kleur foto. Gemaakt bij een waterval muur die voorzien is van LED verlichting. Het was lastig om dat een keer goed op camera te zetten. Maar na een paar keer schieten zaten er wel een paar leuke plaatsjestussen. De regen aan de zijkant geeft de foto weer wat meer jus. Heel nice!


Binnenkort verheug ik mij erop dat er echte hele dope foto’s aan komen in samenwerking met andere modellen en fotografen, waar ik mee bevriend ben en andere mensen die ik pas heb ontmoet. Ik kan niet wachten om met deze mensen te kunnen samenwerken. En het uiteraard te laten zien.

Connecten met Isalabella?
Facebook
Facebook Portfolio
Instagram
Instagram Portfolio
 Inassy99@outlook.com

Deel dit artikel

1 thought on “De fotoverhalen van Isalabella Malynda Nassy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten