In ‘Mijn fotoverhalen’ mogen diverse fotografen hun mooiste foto’s uitkiezen en uitleggen waarom die zo bijzonder zijn. Deze keer is het de beurt aan Isabeau van Vliet van Isabeau Photography.


1. Op deze foto zien we Jet, mijn tante.  Ze heeft een prachtige bos dreadlocks wat haar heel eigen maakt. Deze foto vind ik heel mooi omdat hij van zo dichtbij geschoten is en je hierdoor haar prachtige gezicht goed kan zien. Doorleefde karakteristieke gezichten heb ik sowieso altijd prachtig gevonden. 


2. Dit is Bradley. Vorig jaar heb ik mijn eerste shoot met hem gehad. Op deze foto heb ik echt een oprechte emotie kunnen vangen wat voor mij ook echt uitstraalt wie Bradley is: een gezelli, maar vooral vrolijk persoon. Als ik de ‘ware ik’ van iemand echt heb weten te vangen op een foto, is de foto voor mij geslaagd.


3. Deze foto is pas geschoten. Ik had een oproepje gedaan voor hoog zwangere vrouwen. Ik heb zwangere vrouwen altijd al heel mooi gevonden. Ze stralen voor mij rust en trots uit. Daarom wilde ik graag ook eens een shoot doen met een zwangere vrouw. Dit is Ayla, hoogzwanger van een meisje. Ik had een mooi beeld in gedachten en ik ben onwijs tevreden over het resultaat. Door de harde schaduwen is een mooi silhouet van haar lichaam te zien, met de focus op haar buik. Ik vind de foto erg vrouwelijk en precies zoals ik het wilde. Verliefd op deze foto geworden!!


Wie is Isabeau?

‘ Ik ben Isabeau van Vliet, 25 jaar en sinds 2 jaar fotograaf. Ik maak voornamelijk portretten en close-ups van mensen. Ik probeer altijd mensen vast te leggen zoals ze écht zijn, zo puur mogelijk en zonder teveel poespas.

Sowieso vind ik altijd elke foto die ik maak mooi, anders lever ik natuurlijk de foto’s niet af. Iedere foto is op zijn eigen manier bijzonder omdat elk persoon natuurlijk uniek is. Toch zijn er altijd wel een paar foto’s die er voor mij net bovenuit springen, elk om verschillende redenen. Ik heb 3 foto’s uitgekozen die ik bijzonder vind. 
Niemand die bij mij komt voor een shoot moet model of ervaren zijn. Iedereen is welkom om een mooi portret van zichzelf te krijgen.


Wil je meer van Isabaeu’s werk zien kijk dan op:
www.isabeauphotography.com

Facebook: Isabeau Photography
Instagram: @isabeauphotography
Voor boekingen graag mailen: isabeauphotography@outlook.com Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten