Farisha Abdoelrahman- Featured model

In de schijnwerpers vandaag: Farisha Abdoelrahman (21). Farisha komt uit Den Haag en is in 2019 uitgeroepen tot Miss India Holland. Vanaf haar bekroning is zij unstoppable. Zij stort zich vol overgave in de modellenwereld en doet de ene shoot na de andere. Farisha: “Het allerleukste vind ik om mezelf op verschillende manieren te presenteren Waardoor het publiek zich steeds verwondert. “

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
Mijn naam is Farisha Abdoelrahman en ik ben vorig jaar gekroond tot Miss India Holland 2019. Ik ben net afgestudeerd voor mijn MBO 4 Event management en ik ga nu communicatie op het HBO studeren.
Sinds mijn kroning tot Miss India Holland ben ik veel in aanraking gekomen met journalisten en interviewers. Kortom, met veel mediakanalen. Ik wil deze communicatieve vaardigheden graag verder ontwikkelen om in de toekomst hier mijn beroep van te maken.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik ben spontaan, gedisciplineerd, leergierig en ontwikkel me graag op het gebied van de Missen wereld en in de fashion wereld.

Hoe lang werk je als model?
Momenteel iets langer dan 1 jaar.Hoe ben je als model begonnen?
Ik ben begonnen bij Miss India Holland. Hierbij ben ik als finalist tot winnares verkozen. Na het winnen van deze titel kwamen er heel veel opdrachten en fotoshoots op mij af. Vanaf dat moment ben ik mij steeds meer op de modellen wereld gaan begeven en heb ik hier mijn werk van gemaakt. Ik doe het nog altijd met heel veel plezier en vol passie.

In welke genre van de modellenwereld wil je doorgroeien en waarom?
In de toekomst zou ik graag als model in de fashionwereld willen doorgroeien. Verder zou ik met grote fashion designers willen lopen op internationale fashionshows. Ik sta open voor bijna alle opdrachten, zolang ze maar ontwikkelend en uitdagend zijn. Ik vind dat je als model zijnde open moet staan voor de verwachtingen van je opdrachtgever.


Wie bewonder je?

Ik raak al jaren geinspireerd door Top Model Lorena Rae. Zij is een Duits model dat voor verschillende grote merken als model fungeert. Onder andere: Victoria Secret, Vogue, Pretty Little Thing en GRAZIA. Alhoewel zij een enorme bekendheid is, blijft zij altijd haarzelf. Dat vind ik het mooiste aan haar. Zij laat zich niet beïnvloeden door al het fame. En dat is hoe het hoort te zijn. Een echte voorbeeld figuur en topmodel!

Wat vind je leuk aan het model zijn?
Natuurlijk is het leuk om de mooiste jurk op de catwalk te tonen zodat mensen naar je blijven kijken. Maar het allerleukste vind ik om mezelf op verschillende manieren te presenteren als model. Waardoor het publiek zich steeds verwondert. Het belangrijkste voor mij is dat ik altijd mezelf blijf en kan blijven.

Wat vind je minder leuk aan het modellenwerk?
Men denkt vaak negatief over modellenwerk. Niets is minder waar. Het is een onwijs leuke wereld waar je in terecht komt. Je leert veel mensen kennen en bouwt vriendschappen op voor het leven. Dit is vaak wat veel mensen niet zien en weten.

  
Wat is de leukste photoshoot die je tot nu toe hebt gedaan?

De leukste fotoshoot die ik tot nu toe heb gedaan is op de Filipijnen geweest. Daar heb ik geshoot in het Okada Hotel: de mooiste en duurste hotel in hoofdstad Manilla. Het was een indoor zwemparadijs shoot. Deze heb ik samen mogen doen met andere internationale modellen.

Omdat ik de titel Miss India Holland 2019 heb gewonnen ben ik hierdoor Internationaal gegaan naar de Filipijnen. Hier hadden zij voor mij een week vol leuke activiteiten ingepland. Zoals fotoshoots, videoclips, persconferenties met diverse journalisten etc. Hierbij vond ik de fotoshoots het allerleukst natuurlijk. Alles was gewoon perfect: de locatie, de setting, het team, de fotograaf…. er hing een onwijs leuke sfeer. Wat heb ik van die shoot genoten! Ik heb mij hier echt niet voor hoeven voor te bereiden. Alhoewel ik inmiddels gewend ben om voor de camera te staan, was dit toch net wat anders. Ik stond ineens in het midden tussen allemaal mooie missen van verschillende landen. Inmiddels zijn deze meiden nu echt stuk voor stuk vriendinnen van mij. Ik heb wekelijks nog contact met ze. Dat is nou zo leuk aan dit wereldje. Op de foto’s heb ik onwijs veel leuke en lieve reacties gekregen. Het is toch een kant die niet iedereen vaak van me ziet. Ik zelf ben hartstikke tevreden met het eindresultaat. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een geweldige leuke tijd heb gehad in de Filipijnen. Ik mis het enorm en ik zou het zo overdoen.

Je persoonlijke kledingstijl. Hoe kleed je je voor castings, een avondje stappen en je dagelijks leven?
Als miss zijnde moet je er altijd goed uitzien. Als ik naar een evenement of fotoshoot ga, zorg ik er altijd voor dat ik er goed uit zie. Gelukkig heb ik een heel team van professionals vanuit Miss India Holland om me heen die me daarbij helpen. Denk hierbij aan visagie, haarstylisten en stylisten. Zelfs het manicuren en pedicuren wordt voor mij gedaan. Wat dat betreft ben ik daar echt heel erg blij mee.  

Wat zijn je lievelings fashionmerken?
Victoria Secret, Michael Kors, Channel, Nike, Adidas en Yves Saint Laurent


Wat is je lievelingseten of lievelingskeuken?
Ik ben iemand die graag verschillende keukens uitprobeert. Maar tot nu toe ben ik nog steeds fan van de Aziatische keuken.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Fotografie, modellenwerk, missen coachen, shoppen en fashion bladen lezen.

Wat staat er op je bucketlist?

In de eerste plaats wil ik mijn HBO diploma halen en mij verder ontwikkelen op het gebied van de fashion wereld. Daarnaast wil ik graag in de toekomst mijn eigen Miss verkiezing organiseren. Ik weet tenslotte als geen ander hoe het is om in zo’n traject te zitten. Het lijkt mij supergaaf om op deze manier mijn kennis en ervaringen door te geven.

Meer over Farisha op RBM Media


Photocredts: Chiel Eijt (fotonr 1,5,6,7, en 10), Aubrey America MTP (fotonr 2,3 en 4)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten