De favorieten van model Sensemielja Sumter

Maak kennis met Sensemielja Sumter: een fulltime model met een grote passie voor fashion. Sensemielja begon op haar 15e jaar met modellenwerk. Inmiddels heeft ze haar talenten getoond voor diverse designmerken en ook op internationale podia. Een veelbelovend en indrukwekkend model die we zeker moeten volgen! Wake Up Magazine sprak met Sensemielja over haar ‘favourites’.

Wat zijn je grootste dromen?
– Mijn grote ambitie is om als model nog verder te mogen komen en dat het modellenbureau dat ik gestart ben met twee van mij partners mag uitgroeien tot iets moois. Verder wens ik dat het begrip ‘diversiteit’ eindelijk wordt gezien als iets krachtig. Ik zie ook graag dat men het verschil in culturen begint te omarmen en te koesteren.

Heb je een favoriet model?
– Ja zeker. Naomi Campbell is altijd een groot voorbeeld voor mij geweest. Ik keek van kinds af aan al naar haar op, omdat zij ondanks alles nooit haar droom heeft opgegeven. She’s a true inspiration for a lot of black models.

Hoe zou je jezelf omschrijven met drie woorden?
– Zorgzaam, loyaal en doelgericht’

Wat is je favoriete geur?
– Lavendel

Wat is je lievelingsgerecht?
– Rijst met pom of Moksi alesie

Waar luister je het liefst naar qua muziek?
– Rihanna en Beyoncé zijn wel echt mijn favoriete zangeressen, maar ik ben qua muziek best allround. Ik houd niet van rock, house en dat soort muziek genres. Ik ben opgegroeid met Dancehall, maar ik houd ook wel van R&B, pop en soul. Oldschool songs gaan er ook goed in.

Wat reis je het liefst heen?
– New York, Kazachstan en Gambia zijn mijn
top 3

Wat is je favoriete accessoire of gadget?
– Mijn telefoon

Wat is je favoriete kledingstijl of kledingstuk?
– Mijn geruite broek en jasje (Gemaakt door designer Ernia Santawie)

Wat is je favoriete app?
– Facebook

Welke website bezoek jij het liefst?
– De website van Zalando

Wat is je favoriete lijspreuk of motto?
– Ik heb er twee. De eerste is Always stay humble and focus on your goals in live De andere is: When you build in silence, they don’t know what to attack

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
– Creatief bezig zijn zoals schilderen, tekenen, knutselen en stylen

Wat is je favoriete relax moment?
– Lekker warm op de bank zitten en kijken naar een goede film of serie

Wat is je favoriete tv programma?
– Rupauls DragQueen

Wat is je favoriete boek of auteur?
– Blauwe plekken, dit is een kinderboek uit 1992 van Anke de Vries. Het thema van het boek is kindermishandeling. Het boek heeft de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gekregen in twee leeftijdscategorieën.

Wat is je favoriete film?
– Ik ben gek op Disney films. Mijn favoriete film is de Klein Zeemeermin.

Wie is je grootste voorbeeld of inspiratiebron? 
– Alle vrouwen in het algemeen. Ik kijk op tegen de sterke vrouwen om me heen. Los van mij eigen moeder, oma, tantes, zusje etcetera zijn er ook andere geweldige sterke vrouwen in de wereld die een verandering maken voor velen. Een mooi voorbeeld is Oprah Winfrey.

Meer weten over Sensemielja?
www.modelsensemielja.nl
www.facebook.com/InternationalModelSensi/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008298917664

Deel dit artikel

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten