De favorieten van Miss Eco Aruba 2019 – Carolyn Collinda

Zo werk je in de ICT en zo wordt je gekroond tot Miss Eco. Het overkwam Carolyn Collinda (26). Carolyn is dit jaar uitgeroepen tot Miss Eco Aruba 2019 en Miss Eco Caribbean 2019. Twee prestigieuze titels waar je echt trots op mag zijn. Wie is Carolyn en wat is haar smaak? 

Kun je jezelf voostellen?
‘Mijn naam is Carolyn Collinda en ik woon in Amsterdam waar ik werkzaam ben als ICT engineer in de zorg. Wij zorgen ervoor dat ouderen langer, zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit doen wij door ze te voorzien van mobiele alarmering en zorg op afstand. Hierdoor maken wij ouderen bewust van de digitalisering en kunnen zij veilig thuis blijven wonen. Daarnaast werk ik als freelance model en ben ik ambassadrice van Ebike choppers, de grootste distributeur van urban ebikes in de Benelux.’

Kun je iets meer vertellen over de schoonheidswedstrijd waar je aan hebt meegedaan?
‘Dit jaar heb ik de eer gehad om Aruba te vertegenwoordigen tijdens de Miss Eco International verkiezing in Egypte. Dat was in maart 2019. Ik mocht hiervoor drie weken afreizen naar Caïro, in Egypte. Dit was een onvergetelijk avontuur. Er deden maar liefst 65 landen mee en ik heb er veel nieuwe vriendinnen over de hele wereld bij gekregen. Daar ben ik erg dankbaar voor. Peru heeft de titel Miss Eco International 2019 gewonnen. Daarnaast werden er winnaressen gekozen van de verschillende continenten die hebben mee gedaan. Ik heb het geluk dat ik de prijs heb gewonnen en mezelf naast Miss Eco International Aruba ook nog Miss Eco International Carribean mag noemen. Ik ben geboren in de Caribbean, dus dat maakt me extra trots om deze prijs te bemachtigen. ‘

Dat klinkt superinteressant. Laten wij jouw smaak eens onder de loep nemen! Wat is jouw favoriete merk?
Dior

Welke acteur bewonder jij?
Leonardo dicaprio. Ik vind hem de beste acteur vanwege de verschillende rollen die hij speelt en ook vanwege het feit dat hij zich inzet voor goede doelen zoals het milieu en de natuur.

Welk kledingmerk trek jij het liefst aan?
Karen Millen. Stijlvol en chique.

Wat is je favoriete uitspraak?
Be the change you wish to see. Oftewel: verandering begint bij jezelf.

Wat is je lievelingsboek?
The alchemist. Dat boek gaat over een spiritueel persoon die op zoek is naar een schat. Hij ging de hele wereld over om het te vinden, maar uiteindelijk bleek de schat in zichzelf te zitten.

Wat zijn je favoriete relaxmomenten?
Films kijken en wandelen in de natuur of langs het strand.

Waar shop je het liefst?
In Sephora

Wat is je mooiste eigenschap?
Dat ik altijd vriendelijk ben en een glimlach op mijn gezicht.

Wat is je grootste angst?
Om te falen in iets wat ik graag zou willen bereiken

Wie is je held?
Mijn familie, zij helpen mij met alles waar ik vast loop.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?
Ik zou soms iets meer flexibel willen zijn. Ik ben erg punctueel en altijd op tijd. Als iemand anders dat niet is, kan ik mij daar aan ergeren.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting?
De foto’s van mijn familie

Naar welk project/gebeurtenis, in 2019, kijk jij uit?
Dit jaar heb ik een leuk project gedaan namelijk de inzameling van baby draagzakken. Deze gaan wij afleveren aan Casa Kuna, het weeshuis op Aruba in november. De draagzakken zijn erg prijzig voor de inwoners, dus proberen wij vanaf Nederland zoveel mogelijk te verzamelen. Mochten de lezers nog draagzakken hebben, dan kunnen zij mij een bericht sturen via Facebook . Alle beetjes helpen!


Meer over Carolyn Collinda
Facebook
Instagram
Fotogalerij
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten