Consultancy, training & coaching

POP MARKETING
Dus jij wil meer halen uit je Online advertising maar heb geen idee hoe dit aan te pakken?

Dat ben je bij POP Marketing aan het juiste adres. POP Marketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf online gezien wordt èn opvalt. Met als resultaat; meer naamsbekendheid en klanten. Oftewel: meer bereik, meer bezoekers en meer omzet!  Met een ruime werkervaring in Online Marketing kent oprichter Joke Ramdhani de juiste tools en strategieën om jouw online doelen te realiseren.

Neem contact met ons voor een vrijblijvende intake om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard staat de koffie klaar!
www.pop-marketing.nl


Als ‘Public Speaking Architect’ traint Winston Scholsberg al 25 jaar lang mensen bij het verbeteren van hun presentatietechnieken. Uiteenlopend van kinderen tot directieleden van multinationals. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Wil jij weten hoe Winston jouw presentatiekwaliteiten kan optimaliseren. Neem een kijkje op www.winstonscholsberg.nl/


Mijn naam is Risma Thakoerdat en ik heb een missie: “jou helpen weer in jouw eigen kracht te staan”. Ik ben ervaringsdeskundige op dit gebied. Door ervaringen in het verleden ben ik opgegroeid met de overtuiging dat ik niet goed genoeg was. Ik bleef onbewust bevestiging vragen en zo bleef ik mezelf saboteren. 

Ik kan nu met trots zeggen : “Ik ben goed genoeg” en “ik sta in mijn kracht”. En dit gun ik jou ook. Ben je aan toe om weer in je eigen kracht te gaan staan? Neem een kijk op mijn website en laat mij je helpen om meer uit je leven te halen. Jij verdient het!


Mijn naam is Alida Vreden-Cyrus en ik ben zelfstandig ondernemer. Met mijn bedrijf Cyrus Care richt ik mij vooral op de ontwikkeling van mensen.

Ik heb sociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. In 1994 heb ik mijn hbo-V afgerond. Daarna heb ik als verpleegkundige gewerkt en ruim vijftien jaar leiding gegeven in de gezondheidszorg, onder andere aan verpleegkundigen en kraamverzorgenden in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Ook heb ik twee jaar als docent Verpleegkunde bij Hogeschool Rotterdam gewerkt. Door mijn werkervaring als docent kan ik mijn passie voor onderwijs, zorg en ondernemerschap goed combineren.
“Life is a Journey and only you hold the map”

Maak kennis met Cyrus Care.


Door de invoering van de AVG zien vooral kleine ondernemers door de bomen het bos niet meer. De AVG wordt vaak nog gezien als belemmering. Terwijl je als ondernemer een boete riskeert als je niet aan deze wet voldoet. Maar duidelijke begeleiding in heldere taal is er gewoon nog onvoldoende. Hierdoor overwegen veel ondernemers zelfs te stoppen. Nalinie Somar van EZPC Privacy Consultancy is er als privacy adviseur juist voor die kleine ondernemingen en vertelt over haar manier van werken.

Benieuwd wat EZPC voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op www.ezpc.nl


GM ACADEMY
Als life coach kwam ik er steeds meer achter dat er bij zowel mannen als vrouwen er meer behoefte was om ook advies te krijgen op het gebied van dating.

Ik ben me erin gaan verdiepen waar dit vandaan komt. Wat blijkt? De meeste mannen weten niet wat er van hun verwacht wordt. Zij komen vaak onzeker over met als gevolg veel onhandigheden.

Dit heeft ertoe geleid om een plan te schrijven en het in de praktijk toe te passen bij zowel mannen als vrouwen.

Inspelend op deze behoefte, is de GM Academy ontstaan. Het willen voorzien in de behoefte van alleenstaande mannen en hun op een leuke manier in contact te brengen met een vrouw.

Neem een kijk op onze site en haal meer uit jezelf: www.gmacademy.nl


Margareth Maduro is een ondernemer vol passie, doorzettingsvermogen en met een enorme drive. In de afgelopen jaren jaar heeft zij succesvolle bedrijven opgezet, namelijk  een pedagogisch praktijk, een gastouderbureau en daarna ook een lifebusiness coachingbedrijf. Vorig jaar heeft zij My Greatness Academy opgericht. Bij My Greatness Academy draait het om de persoonlijke ontwikkeling vanuit de wens om elke dag uitmuntend te functioneren zowel in het werk als privé. Laat je inspireren om jouw business te optimaliseren: https://mygreatnessacademy.nl/


Mijn levensmissie als intercultureel financieel coach is, om élke vrouwelijke ondernemer die financieel (nog) afhankelijk is van haar partner en voelt dat zij hierdoor ‘vastzit’, samen in liefde te helpen haar eigen stem te vinden en van zich te laten horen. We gaan werken vanuit dieper spiritueel en emotioneel niveau aan jouw mindset over financiën, onzekerheid op geldgebied en afhankelijkheid. Zo realiseren we direct de doorbraak van je bedrijf, zonder angst voor tekort en schaarste, zakelijk en privé.

‘There can be no effect without a cause, so any change is an inside job!’

Hoe kan ik jou helpen om next level te gaan? Neem contact op via met mijn website en ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting.

Liefdevolle groeten,

Hadassah Vorm


Mijn naam is Fatima Perdijk. Business en Groeimentor voor superstarters en ambitieuze groeiers. Ik help jou ondernemen, communiceren en verkopen op jouw natuurlijke manier! Wil jij nu echt stappen zetten in je bedrijf en ben je klaar voor groei, zowel persoonlijk als zakelijk? Boek hier een gratis groeigesprek met mij, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten