Bellita Carol – My Why

Niemand wordt gelukkig van een leven in twijfel, compensatie of het gevoel geen controle te hebben over de volgende bestemming. ✨ In deze video vertel ik, Bellita Carol, meer over mijn achtergrond als docent in het onderwijs en de onrust die resulteerde in de zoektocht naar mezelf. Op deze tocht ontdekte ik steeds meer wie ik was en wat mijn krachten en kwaliteiten zijn. Ik ben obstakels tegengekomen en heb de tijd genomen om te leren en te groeien. ✨ 2020 is het voor mij het jaar waarin ik gepushd ben om echt te gaan voor wat ik wil.. En dat is anderen helpen hun PURPOSE te vinden. Mijn purpose is dus om jou daarin te helpen.

✨ Zodra het licht aangaat in je hoofd, jij de touwtjes weer in handen neemt en open staat voor meer, dan is er meer!

✨ Check de video en laat me weten wat je ervan vindt. Je kunt mij connecten via Facebook of Instagram

Veel liefs, Bellita Carol


Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten