Alexandra – Featured model

Vandaag stellen we je voor aan Alexandra (20) . Alexandra is upcoming model, en studeert International Business. Van oorsprong komt zij uit Litouwen, maar zij woont nu al bijna twee jaar in Den Haag. Alexandra: ‘Ik ben naar Nederland gekomen om aan een nieuw avontuur te beginnnen!’

Hoe ben je als model begonnen?
Dat idee begon eigenlijk toen ik naar Nederland verhuisde. Ik was al aan het experimenten met photoshoots. Fotografie heeft mij een lange tijd geboeid, al sinds mijn 15e. In mijn jonge jaren maakte ik veel foto’s met vrienden. Ik ben ook cheerleader geweest en werd daar ook vaak gefotografeerd. Toen ik naar Nederland kwam was mijn insteek: ik wil als model aan de slag in een nieuw land, nieuwe mensen leren kennen en vooral plezier beleven.


Wat is je meest favoriete fotoshoot?
Deze foto (eerste links) . Het was erg koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had een fantastische tijd.

Wat zijn je mooiste eigenschappen?
Wat uiterlijk betreft, ben ik trots op het feit dat in shape ben. Mijn lichaam ziet er fit uit en zo voel ik me ook. Om dit lichaam te krijgen heeft mij jaren van trainen gekost. Ik ben nu trotser dan ooit tevoren.

Wat karakter betreft, ben ik wel heel herkenbaar aan mijn optimisme. Mensen vertellen mij vaak: ‘Goh, wat ben jij een grote bos van positieve energie!’ Zo zit ik wel elkaar. Voor mij is het glas altijd half vol in plaats van half leeg.

Wat zou je aan jezelf willen verbeteren?
Ik geloof dat er altijd ruimte voor verbetering is. Waar ik beter in wil worden is de manier hoe ik poseer en voor de camera sta. Goed voor de camera staan, lijkt simpel. Maar vergis je niet…het kan een enorme uitdaging zijn.

Wie bewonder je?
Adriana Lima. Zij is bloedmooi, gemotiveerd en is vol zelfvetrouwen. Het is ook fascinerend om te weten hoe zij haar modelcarriere is begonnnen.

Met wie zou je een keer op de foto willen?
Met mijn moeder.

Wie zijn je rolvoorbeelden?
Dat is zonder enige twijfel mijn hartsvriendin. Wat heeft zij mij enorm geïnspireerd! Zij heeft mij gemotiveerd om te geloven dat ik alles kan bereiken waar ik mijn aandacht op focus. Zij heeft mij gestimuleerd om aan mij zelf te werken, assertiever te zijn en voor mijn dromen te gaan. Ik zeg ja tegen alle mooie opportunities die op mijn pad komen. Mede dankzij haar. Mijn houding is om iets moois neer te zeggen in plaats van excuses te bedenken en van dingen weg te lopen.Wat is je favoriete merk?
Balenciaga vind ik wel leuk. Maar ik moet zeggen dat ik niet zo aan merken hecht. Ik draag alles dat comfortabel aanvoelt en waar ik goed uit zie.


Wat zijn je hobbies?
Sporten (trainen), boeken lezen en photoshoots doen.

Wat zijn je toekomstdoelen?
Ik kijk er naar uit om nieuwe ervaringen op te doen op het gebied van modellenwerk. Ik wil blijven doen waar ik gelukkig van word. Ik doe mij best om mijn dromen waar te maken.

Wat is je favoriete quote?
Houd op met wachten. De perfecte tijd  bestaat niet. Onderneem nu actie!

Heb je nog een laatste shout out voor de lezers?
Blijf je aandacht richten op het positieve. Je zult merken dat je dan meer dingen aantrekt die je wenst.


Connecten met Alexandra?
Instagram

Photocredits
Arjen Hooij (foto 1,2,3 en 4)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten