24 uur met Elisabeth Seppen

In deze artikelenreeks nemen wij een kijkje in de werkdag van inspirerende ondernemers. Deze keer geven wij de beurt aan onderneemster Elisabeth Seppen.

Kun je je voorstellen
‘Ik ben Elisabeth Seppen, onderneemster en videomaker. Ik maak films als onderdeel van opleiding en training. Ook maak ik video’s over duurzaamheid en over projecten zoals in de bouw en de techniek.
Dat doe ik niet alleen in Nederland; ik ben internationaal inzetbaar. Ik werkte onder andere al in China. Oja, ik spreek 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Spaans) en ben bezig met de 5e (Zweeds).’

Hoe ziet jouw 24 uur eruit?
‘Hoe laat ik opsta is altijd een beetje afhankelijk van hoe mijn dag eruit ziet. Op sommige dagen werk ik thuis om een video te monteren. Dan sta ik meestal tussen 7.00 en 7.30 uur op. Maar het komt ook voor dat ik naar een klant ga voor opnames. Dat kan overal zijn en dan kan het zijn dat ik om 7.30 al in de auto zit.

Als ik thuis werk start ik meestal rond 8.30 uur. Voor die tijd ontbijt ik, doe ik mijn lenzen in, poets mijn tanden. Ook leer ik elke ochtend 10 minuten Zweeds. Ik vind talen nou eenmaal leuk. 

Zodra ik aan het werk ben lees ik eerst altijd even mijn mails en neem door wat ik die dag moet doen. Vaak maak ik even een lijstje met dingen als: 
versie 1 video X monteren
offerte klant Z afronden en versturen
klant Y bellen
final versie video A opleveren
factuur klant B maken en versturen

Als ik een video ga monteren zet ik de Wi-Fi vaak uit. Zo word ik niet gestoord door binnenkomende mailtjes en appjes.
Na een paar uurtjes achter de computer probeer ik altijd even te gaan lopen. Dat is nog wel eens moeilijk als je midden in je werk zit. Daarom probeer ik elke dag iets te bedenken waardoor ik de deur wel uit moet. Zoals een boodschap doen, een boek terugbrengen naar de bibliotheek, een brief posten etc.
Rond 13.00 uur lunch ik meestal even snel. Dan mag de Wi-Fi ook weer even aan en beantwoord ik de ondertussen binnen gekomen berichten. 

Ik probeer elke dag iets te bedenken waardoor ik de deur wel uit moet

Daarna vlug weer verder met de rest van de werkzaamheden. Meestal rond ik om 17.30 uur af, maar soms belt er dan nog een klant en stop ik om 18.00 uur. In het geval van een opnamedag kan het zijn dat ik dan net thuis kom. Ik wil altijd direct een back-up hebben van de beelden, dus die laad ik dan nog in. Ik kijk altijd vast even wat er de volgende dag op het programma staat. Dat geeft rust. 

Na het werk vind ik het belangrijk om te ontspannen. Ik heb veel hobby’s en interesses. Naast uiteraard het avondeten en de afwas kijk ik graag Scandinavische series. Of ik ga zwemmen (in de zomer in open water). Lezen is ook echt heerlijk. Verder wandel ik veel door mijn stad Deventer, ga bij vrienden op bezoek of naar de bioscoop. Voor het slapen nog even douchen. Meestal lig ik rond 22.30 uur in bed. Ik kan niet slapen voordat ik eerst nog een stuk gelezen heb. Daar word ik echt rustig van. 


Meer informatie over Elisabeth’s bedrijf
Website: www.guxavision.nl
E-mail: info@guxavision.nl
Instagram: guxavision_video
Telefoon: 0617316925

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten