Lifestyle inspiratie – Sherrol Wijnaldum

Ik zou beginnen maar…
Ik zou volgende week starten maar…
Het kwam toch niet zo goed uit omdat……
Klinken deze excuses je bekend in de oren? Je wil kilo’s kwijt, fitter worden en je lekker in je vel voelen, maar je doet er elke keer niks aan? Je blijft uitstellen en het moment dat de deadline die je in je hoofd had gezet eraan komt, baal je als een stekker!! Zo hoeft het niet te gaan! Kies vandaag voor de volle 100% voor jezelf en geef je op voor fit and fabulous. Ik neem je 6 weken online mee naar een fitter, slanker en energieker leven! Wat houdt je nog tegen?? Check de link! We starten op 24 juni 2019:
http://lifestylecoachsherrol.nl/fit-and-fabulous Wat wil jij graag in je leven? Hoe ziet jouw dag eruit? Zijn jouw gewoontes en doelen synchroon? Een jaar geleden had ik niet kunnen denken dat ik met mijn immuunziekte 6 dagen fanatiek kon sporten en daarnaast energie genoeg hebben om andere dingen te doen met mijn gezin, vrienden en genoeg focus op mijn werk. Maar ik wilde wel graag iets dat erop leek. Maar als je grote doelen stelt kunnen ze aardig intimiderend zijn en is de kans dat je het opgeeft bij tegenslag, of als je niet snel genoeg resultaat ziet veel groter! In plaats daarvan heb ik kleine doelen gesteld voor mezelf. Wekelijkse gewoontes gericht op mijn lichaam en gezondheid. En man wat heeft me dat veel gebracht. En nog steeds brengt het me veel. Dus sta echt even stil bij jouw dag. Of jouw week. Je gewoontes vertellen je waar jij staat in een paar jaar. Ben jij dan tevreden? Als het antwoord nee is, en het tijd is voor nieuwe gewoontes, bekijk dan de link  http://lifestylecoachsherrol.nl/fit-and-fabulous/

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten