Wat maakt acteur Ivan Groenheijde blij?

Acteur en regisseur Ivan Groenheijde deelt met ons wat hem gelukkig maakt!

Muziek 
Muziek is voor mij echt een belangrijk onderdeel van de dag. Als ik naar muziek luister, heb ik het gevoel dat ik mijn emoties en gevoelens kan uiten. Vaak zit er ook een mooie boodschap achter de teksten, wat mij het gevoel geeft dat ik niet alleen ben er er meerdere mensen zijn die mij begrijpen.

Familie 
Ik ben enorm dankbaar dat ik mensen in mijn leven heb die ik als mijn familie mag beschouwen. Niks is zo fijn om gezellig te bellen/appen/drankjes doen met de mensen om wie jij geeft. En onderdeel te mogen zijn in de groei die de persoon maakt in zijn of haar leven. 

Films en series kijken
Ik houd ervan om naar films en series te kijken. Na afloop ben ik zo gemotiveerd om weer aan nieuwe projecten te werken. Als acteur en regisseur zijnde zie ik hierin zoveel mogelijkheden om je creatieve mind verder te ontwikkelen. 

Vrijheid in werkomgeving 
Ik vind het heerlijk om te kunnen doen waar ik zin in heb. Ik ben als artiest breed inzetbaar en geen enkele dag is hetzelfde. Of ik nu voor of achter de camera aan het knallen ben of besluit een spontane trip te maken met vrienden of een dagje besluit helemaal niks te doen, is voor mij heerlijk. Voor mij is een normale kantoorbaan van 9 tot 5 geen optie. 

Baby’s en kinderen 
Ik ben een enorme kindervriend en word oprecht gelukkig wanneer zij om mij heen zijn. Het doet mij dan ook goed wanneer ouders mij later dan opzoeken en vertellen dat hun kind vraagt wanneer ik weer kom oppassen.


Profiel
Mijn naam is Ivan Groenheijde en ik ben werkzaam als professioneel acteur en regisseur. Hiernaast word ik ook regelmatig ingezet als model.  Vroeger had ik grote dromen om als acteur te mogen werken en mijn eigen films te maken. Nu in het heden heb ik die droom meer dan waargemaakt.
Ik heb veel tegenslagen gehad om dit te kunnen bereiken. En ik ben dankbaar dat dit mij is overkomen en ik niet heb opgegeven. Anders zou ik later met veel spijt terugkijken op mijn leven en balen dat ik zoveel kansen voorbij heb laten gaan.

www.facebook.nl/ivv92
www.instagram.com/_just.ivv/

Agentschap: Yes – JA! 
Naam: Edith Andriesse 
Email: eandriesse@icloud.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *