Zangeres Stacey Sarpong

Na jaren met anderen gezongen te hebben is nu het grote moment aangebroken voor zangeres Stacey  om met haar eigen muziek naar voren te komen. Op 14 februari 2020 bracht de zangeres haar eerste single “Love never Fails” uit. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nummer over de puurheid en kracht van  liefde. Stacey is christelijk opgevoed en die invloed is terug te vinden in haar muziek. Naast haar geloof zijn er nog andere zaken die Stacey energie geven om positief in het leven te staan. Welke die zijn, lees je hieronder.

Mijn geloof
Ik ben opgegroeid in een christelijk huishouden en heb het christendom eigenlijk met een paplepel toegediend gekregen. Van bijbelstudies thuis tot iedere zondag naar de kerk. Ik heb dit altijd meegenomen en put hier nogsteeds veel kracht uit. Het geloof is mijn roots, houvast, motivatie en bemoediging. 

Mijn gezin
Mijn gezin geeft me energie. Het is de plek waar ik volledig mezelf kan zijn, kan ontladen en weer herladen. We hebben samen 3 energievolle kids van 6,4 en 2. We houden elkaar scherp en hebben boven alles veel lol met elkaar. We hebben een héél hecht gezin die mij ontzettend dierbaar is. 

Muziek
Muziek is voor mij zoveel meer dan een vorm van entertainment, het is mijn uitlaatklep. Ik ben van nature een echte introvert, de persoon die meer luistert dan vertelt. Maar met muziek is dat héél anders. Het geeft voldoening om een idee te hebben en dat uitgewerkt te zien in een volledig lied. 

Koken
Koken geeft me ook echt energie. Ik ben surinaamse van afkomst en binnen ons cultuur speelt eten een belangrijke rol. Ik ben van mening dat je onder het genot van een heerlijke maaltijd vanzelf wel gaat praten haha. Het uiteindelijk samen eten en alle gesprekken die daaruit vloeien zijn kostbare momenten. 

Interior Design
Ik heb altijd een liefde voor interieur styling gehad. Dit begon bij het programma Extreme makeover; Home edition. In dit programma kregen gezinnen die het financieel niet breed hadden een totaal gerenoveerd, en vaak een gehele nieuwe woning binnen een week tijd. Ik vond dat zó bijzonder en dacht dit ga ik later ook doen. Je huis is je thuis. Je omgeving prikkelt je zintuigen om te doen wat je moet doen… of niet natuurlijk. 

Met mijn interior design bedrijf Maison de L’amour streven we ernaar om van iedere woning een fijn thuis te maken. 


OVER STACEY

Stacey Sarpong is een singer / songwriter, geboren en getogen in Amsterdam, Nederland. Ze groeide op in een christelijk huishouden waar
haar moeder wekelijks Bijbelstudies leidde. Op 7-jarige leeftijd ontdekte haar moeder iets unieks aan haar stem. Samen met haar basisschool nam Stacey een speciaal lied op voor de slachtoffers van de Bijlmerramp, die in 1992 plaatsvond. Het lied werd buitengewoon goed ontvangen en tot op
de dag van vandaag op de herdenkingsdag van deze ramp (4 oktober) gezongen.

Op 11-jarige leeftijd begon ze te zingen in de kerk, wat veel deuren voor haar opende. Stacey ontmoette ongelooflijk veel mensen in de industrie, zong als achtergrondzangeres op vele nummers en live optredens.

Stacey bracht op 14 februari 2020 haar eerste single “Love Never Fails” uit. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat het nummer over de liefde. In het lied zingt ze in feite over de bijbeltekst 1 Korintiërs 13: 4-8 met een jazzy touch.

Ze heeft nog veel meer nummers in petto, dus houd al haar social media-platforms in de gaten om op de hoogte te blijven!


Meer weten over Stacey?
Facebook
Instagram
Twitter

1 thought on “Zangeres Stacey Sarpong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *