Wat geeft inspirator Siobhan Obsteter energie?

Multi ondernemer Siobhan Obsteter heeft een passie om vrouwen te helpen om hun potentieel, talenten en capaciteiten optimaal te benutten. In dit artikel deelt Siobhan vijf zaken die haar energie geven.

Mijn business
Ik leef ervoor om vrouwen die op dit moment onzeker zijn, niet lekker in hun vel zitten, hun plek op deze wereld nog niet helemaal kunnen voelen, de overtuigingen van anderen volgen, niet echt durven te staan voor hun zijnskracht, last hebben van angsten, zorgen of trauma’s waardoor ze hun authentieke zielspad nu niet volgen. ECHT weer in hun kracht zetten. Dit doe ik zowel bewust als onbewust. Met gesprekstechnieken, coaching, energiewerk, oefeningen, opdrachten en meditatie/visualisatie en ademhalingstechnieken. 

Naar aanleiding van mijn opleiding Toegepaste psychologie, een (energetische) coachopleiding, Access Bars en verschillende andere cursussen en workshops heb ik mijn eigen programma ontwikkeld. Dit is echt mijn missie, omdat ik me ooit zelf heel down voelde (bijna depressief), mezelf totaal niet leuk vond, me altijd afvroeg of ik wel goed genoeg was en mijn eigen authentieke ik en mijn emoties volledig afsloot en verstopte voor anderen. Ook mijn eigen reis heb ik betrokken in het schrijven van mijn programma. Dit zorgt voor een goede aansluiting op mijn ideale klant. 


Mijn kinderen
Mijn gezin en mijn kinderen geven mij energie. Ik voel me dankbaar en gezegend voor twee mooie gezonde jongens. Die mij hebben uitgekozen als hun moeder. Ik ben zo’n moeder die het liefste alles zelf wil doen. Ik vind het een geweldige gift in dit leven. Het is zo’n bijzondere band. Hoe ze negen maanden in je buik groeien en hoe je ze op deze wereld mag zetten.

De onvoorwaardelijke liefde die er altijd is, liefde geven en liefde ontvangen daar gaat het om in dit leven. Daarnaast leren ze mij belangrijke lessen in leren loslaten en echt leven in het hier en nu. Want dat is alles wat er IS. Ik vind het geweldig om leuke dingen met ze te doen en nieuwe dingen te ontdekken. 

Ik voel me dankbaar en gezegend voor twee mooie gezonde jongens.

Schrijven
Als hoogsensitief persoon is het voor mij heel belangrijk om dicht bij mezelf te blijven. Dit is natuurlijk voor ieder mens belangrijk. Ik doe dit door te schrijven. Zo kom ik weer in contact met mijn ware zijn en kan ik hoofd- en bijzaken beter scheiden. En terug naar mijn liefdevolle ziel. Daarnaast vind ik schrijven op Instagram en blogs schrijven op mijn website– wat ik nu weer meer frequent ga doen – ook geweldig om te doen om zo weer anderen te kunnen inspireren. Het is iets wat ik als klein meisje al deed en iets wat ook echt bij mij past. Zoals je in dit stuk al ziet schrijf ik graag en houd ik het nooit kort..haha!

Mediteren
Ook mediteren is voor mij superbelangrijk. Het leven gaat vaak snel en we “MOETEN” soms veel. Daarnaast ben ik een heel erg ongeduldig mens. Af en toe speelt mijn ego op en dat moet het NU NU NU en perfect. Meditatie brengt mij dan weer bij mijn liefdevolle kern. Waardoor ik beter kan meebewegen op de flow van het leven, maar wel kan kiezen wat bij mij hoort en wat ik mag loslaten.
 
Vriendschappen en liefde
Ik vind de mensen die in mijn leven zijn heel belangrijk. Al is er bij mij wel een balans. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Maar ik vind het ook superfijn omringd te zijn met de mensen waarvan ik hou. Ik hou ervan om verbonden te zijn met anderen. Diepgaande, connecties en gesprekken geven mij zingeving. Ik praat zowel businessgerelateerd als privé graag over spirituele reizen, intuïtieve boodschappen of struggles en zorgen. De mensen die in mijn leven zijn, zijn er al jaren. Ik ben een eerlijk en loyaal persoon en de mensen die ik vertrouw daar ga ik voor door het vuur. Daar doe ik heel veel voor. Maar niet meer ten koste van mezelf. In deze relaties sta ik voor openheid vertrouwen respect en eerlijkheid. 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *