De favorieten van Sagar Bhageloe, Man of the Universe Nederland 2019

Interessante persoonlijkheden vinden en naar hun favoriete dingen vragen. Dit is wat wij van RBM Media ontzettend graag doen! Vandaag stellen wij je voor aan Sagar Bhageloe: deze ambitieuze jongeman won dit jaar de Man of the Universe Nederland-verkiezing.

Kun je je voorstellen aan de lezers?
“Mijn naam is Sagar Bhageloe, ben 29 jaar oud en ben geboren en getogen in Rotterdam, waar ik mijn hele leven heb gewoond.”

Welke studies heb je gevolgd?
” Ik heb eerst VMBO-Theoretische leerweg gedaan, waarna de havo. Na het afronden van de havo ben ik Commerciële economie gaan studeren via het NTI. Dat was echt niets voor mij. Ik had echt een stok achter de deur nodig en met een thuisstudie is dat toch echt anders. Daarna ben ik MBO-sprint Marketing & Communicatie gaan doen. Vervolgens ben ik Business Studies gaan studeren en volg ik intussen al 2 jaar met veel plezier de opleiding HBO-Rechten. Deze studie helpt mij in de werkzaamheden die ik momenteel verricht in de vastgoed. Ik werk al geruim 3 jaar in de vastgoed.”

Wat voor banen heb je tot nu toe allemaal gehad?
“Mijn eerste baan was op mijn 15e bij de McDonald’s als lobbymedewerker. Eigenlijk niets meer of minder dan een schoonmaak-slaafje. Daarna heb ik bij verschillende callcenters gewerkt. Zo heb ik 4 jaar lang als salesagent bij Sony in dienst geweest. Daarna ben ik de vastgoed in gegaan wat ik nog steeds met veel plezier doe. “

Je hebt meegedaan aan diverse schoonheidswedstrijden. Kun je daar iets meer over vertellen?
“Ik heb op 28 juni 2019 de derde plaats gewonnen bij Mister International Netherlands 2019. Een week later ben ik gekroond tot Man of the Universe Netherlands, wat betekende dat ik Nederland op 6 september 2019 mocht vertegenwoordigen in Man of the Universe 2019 op de Filipijnen. Daar ben ik uiteindelijk 1st runner up geworden.”

Laten wij je ‘favourites’ doornemen…. Wat is je favoriete keuken?
“Je kunt me wakker maken voor een portie nasi met sambal en komkommer op azijn.”

Favoriete kleur?
“Royal blue and Gold.”

Favoriete uitgaansplek?
“Ik heb niet per sé een speciale uitgaansplek. Ik houd van een lekker feestje waar iedereen classy gekleed is. Met muziek van urban tot house. Uitgaan naar een discotheek hoeft voor mij niet altijd meer. Een filmpje kijken of bankhangen met vrienden is ook super!”
 

 Je grootste held?
“Daar heb ik er echt meerdere van. Als ik kijk naar de Bollywoodscene is dat echt Sharukh Khan. Gewoon door zijn acteerwerk en mimiek. Sterk! 
Barack Obama eveneens, want hij is de eerste bruine President die Amerika heeft geregeerd. Oprah Winfrey is voor mij ook een grote heldin. Zij weet mensen keer op keer weer te inspireren. Mijn vader staat samen met mijn moeder toch helemaal bovenaan als het gaat om mijn helden. Zij hebben ervoor gezorgd dat al hun vier kinderen -inclusief mezelf- nooit maar ook iets te kort zijn gekomen. Zowel in liefde als in zorg. Die liefde verspreiden zij over iedereen in mijn omgeving. “

Favoriete kledingmerk?
“Ik houd van apart, dus dat heb ik niet specifiek. “

Favoriete muziekartiest?
“Mijn  favoriete muziekartiest uit Nederland is Glennis Grace. God, wat heeft zij een stem!”

Favoriete gadget?
“Mijn telefoon. Wat zou ik toch zonder je moeten?!”

Favoriete automerk?
“Volkswagen. En dan is mijn Volkswagen Polo toch echt mijn droomauto.”

Favoriete manier van ontspannen
“Mediteren of naar een Spa gaan. De stoombad of sauna brengen mij echt tot mijn rust. Heel gek, maar ik houd ook echt van de chloor geur in een zwembad.”

Favoriete website?
“Google”

Favoriete televisieserie?
“Wat Nederlandse serie betreft is dat Komt een man bij de dokter. 
Wat Amerikaanse series betreft, zijn dat Empire, How to get away with murder en Queen of South.”

Favoriete apps
“WhatsApp , Facebook en Instagram.”

Favoriete reisbestemming?
“Miami. Ik houd van cruisen!”

Wat staat er op dit moment helemaal bovenaan je bucketlist?
“Cruisen, maar dat ga ik al eind dit jaar doen. Daarnaast komt een boek schrijven en het publiceren. “

Wat zou je doen als je één miljoen euro had gewonnen?
“Ik zou een stichting opzetten waarmee ik awareness wens te creëeren rondom kindermisbruik. En dan vooral jongens. Maar ik zou ook een huisje kopen en verder gaan om mijn droom te leven. “

Favoriete vak?
“Rechten. Nee ik lieg niet! Dit is voor mij ook de reden geweest om van studie te veranderen. Er zijn uiteraard bepaalde onderdelen binnen het recht die minder leuk zijn. Maar dat heb je binnen elke opleiding “

Favoriete drank?
“Dawet (een fris kokosdrankje) zoals mijn moeder die maakt”

Favoriete sport?
” Fitness. Ik moet toegeven dat ik het een ondankbare sport vind, want zodra je stopt, komt alles weer aan en gaan al je spieren weer weg. Maar ondanks dat vind ik het heerlijk om te doen!”Meer weten over Sagar Bhageloe?
Facebook
Instagram
Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *