Maak kennis met Myra Bro. Deze artiest en songwriter leeft honderd procent voor de muziek. Naast zingen heeft Myra nog andere dingen waar ze veel energie van krijgt. Wil je daar meer over weten, lees dan vooral verder.

Zingen                                                                                                                           

“Zingen is voor mij enorm belangrijk . Als je mij zou vragen wat ik het liefste doe is het 24/7 in mijn studio zitten om te zingen. Covers, karaoke versies en natuurlijk het zingen van mijn eigen nummers en het schrijven van nieuwe nummers. Op dit moment ben ik met verschillende mensen aan het werken aan nieuwe nummers. Dit doe ik free-lance met verschillende artiesten en recordlabels . Met de ene producer ga ik dagen in de studio zitten om samen tot een mooi eindresultaat te komen en de ander stuurt zijn muziek naar mij op waar ik dan de tekst en melodielijn op verzin en daarna het nummer inzing en weer terug stuur. Als de producer tevreden is wordt het nummer aangeboden bij een recordlabel om te releasen op alle bekende muziekplatformen als Spotify, Beatport, Apple music, Youtube, etc.

Buiten dat muziek mij door een hele moeilijke periode heeft gesleept, heeft het mij ook zover gebracht dat ik nu professioneel bezig ben.  Na mijn beroerte nu zo’n 4 jaar geleden moest ik van mijn revalidatie arts gaan zingen om mijn spraak weer beter te krijgen. Dit heeft enorm goed geholpen en ik ben na ruim 1,5 jaar helemaal hersteld. Toen ben ik me helemaal gaan focusssen op het zingen met een geweldig resultaat tot nu toe.”

Wandelen
“Het klinkt misschien saai maar wandelen geeft mij heel veel energie. Samen met de honden Noxx (labrador) en Chanel (chihuahua van mijn dochter) maken we alle dagen een grote wandeling door het bos bij ons in de buurt. De natuur, de rust: Heerlijk. Elke dag weer even opladen. Het is lekker om even je hoofd leeg te maken en alles weer op een rijtje te zetten en tegelijk ook met je lijf en gezondheid bezig te zijn. Vaak komen we ook nog op andere gesprekken dan wanneer we thuis zijn.”

“Het is lekker om even je hoofd leeg te maken.”

Kinderen
“Mijn kinderen zijn ontzettend belangrijk! Niets is mooier dan ze te zien opgroeien tot mooie individuen. Ze zijn nu op een leeftijd dat ze een beetje hun eigen leven gaan leiden. Mijn zoon weet precies wat hij wil en is met van alles bezig. Hij is naast zijn studie en zijn bijbaantje is hij ook bezig als DJ en moet in het weekend regelmatig ergens draaien. Mijn dochter is nog een beetje zoekende wat ze precies wil gaan doen maar doet het goed op school en heeft het druk met haar vrienden en vriendinnen. Ik kan alleen maar heel erg blij worden van hun en trots !”

Partner
“Rob is mijn vriend, mijn soulmate, partner. Iemand waar ik veel mee kan lachen, maar ook huilen en feesten. En waarmee ik samen aan onze grote passie werk: De muziek. Ikzelf met het schrijven van songs en zingen en Rob met schrijven van songs en opnemen van het zingen. Samen werken aan je droom is het mooiste wat er is. 

Festivals
“Deephouse/techno/trance festivals,  ik kan er geen genoeg van krijgen! De sfeer, de muziek, dansen ik krijg er zoveel energie van. Van tevoren kijk ik al wat de line-up is van het festival zodat ik zeker en vast niets mis van de muziek die ik graag wil zien en horen. Ik ben dan ook helemaal opgeladen als ik daar ben geweest, geeft me veel energie. Ik kan er dan weer een hele tijd tegenaan.”


Meer weten over Myra?
Facebook
Instagram
Spotify

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *