Wat geeft Marlon Groenhart energie?

Wat maakt jou blij en gelukkig? Deze vraag stelden wij aan levenskunstenaar-ondernemer Marlon Groenhart!

Het maken van kunst
Het stimuleert mijn creativiteit om altijd weer een stap verder te gaan.

Mijn vrienden en familie
De liefde die ik voor hen heb geeft mij energie en maakt mij een beter mens.

Mijn projecten
Als projectmanager leid ik diverse opdrachten.  Elke nieuwe opdracht geeft mij energie, anders neem ik het project niet aan.

Reizen
Dit geeft mij energie. Het ontmoeten van mensen in andere landen en het zijn in een ander omgeving stimuleert.

Het coachen van anderen
Door anderen te helpen en mijn kennis met anderen te delen geef ik niet alleen energie maar krijg ik ook energie terug van diegene die ik coach.


Wie is Marlon Groenhart?

Marlon Groenhart (50) maakt van genieten een levenskunst en dat vertaalt zich naar alle facetten van zijn leven. Eigenlijk is zijn leven de belichaming van “joie de vivre”. Zijn veelzijdigheid in combinatie met deze “joie de vivre vormen dan ook het fundament van alles wat hij doet en organiseert.

Naast levenskunstenaar, is Marlon werkzaam als coach. Zijn kennis delen en ervaring overbrengen maakt dat hij mensen kan bijstaan om nieuwe inzichten te krijgen of om oplossingen te bieden bij tal van bedrijfs- of persoonlijk gerelateerde aspecten. Vaak is het bij bedrijven, door een persoon van buiten de organisatie, een kwestie van ‘out of the box’ denken en om samen met hem eens vanuit een helicopterview naar de organisatie te kijken.

Dit doet hij ook met het coachen van personen. Om dromen te verwezenlijken en om in te laten zien dat iedereen achter zijn of haar passie moet gaan staan. Sturing en inzicht geven vanuit de praktijk, daar ligt dan ook zijn kracht, om uiteindelijk iedereen vanaf zijn vierkante meter het verschil te kunnen laten maken.


Meer informatie over Marlon Groenhart
www.marlongroenhart.com 
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *