Warsha Lakhichand – over schoonheid

Wat versta jij onder schoonheid? Deze vraag legt RBM Media voor aan allround beauty-artist Warsha Lakhichand.

‘’Beauty, to me is about being comfortable in your own skin.‘’

Sinds juli 2019 ben ik mijn hart gaan volgen en opende ik mijn beauty salon DivaGlam. In mijn salon draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de innerlijke schoonheid. Iedereen is mijns inziens een schoonheid.

Ik zorg ervoor dat mijn klanten na een behandeling of prachtige make-up tevens relaxed en vol zelfvertrouwen de salon verlaten. Want schoonheid is meer dan alleen een mooi gezicht. Schoonheid is een combinatie van het innerlijk en het uiterlijk. Samen met mijn klant maak ik een gepast behandelplan.  Met een bruid bijvoorbeeld kijken wij samen naar haar doelen en wensen. Met mijn kijk op schoonheid zorg ik ervoor dat mijn bruidjes zich zowel ontspannen als mooi voelen op zo een belangrijke dag. Ik benadruk alleen de schoonheid die zij al hebben met visagie en ontspanning. Elke beauty behandeling in mijn salon is aangepast en persoonlijk. Ik wil graag laten zien dat er meer achter make-up en beautybehandelingen zit.

Voor mij is make up ook een verhaal die de emotie perfect naar buiten brengt. Mijn passie is vrouwen nog meer te laten stralen door haar schoonheid met make-up nog meer te benadrukken en haar hierdoor meer zelfverzekerdheid te geven. 

In 2017 heb ik meegedaan aan de Benelux make-up award. Ik was hiervoor geselecteerd uit honderden inzendingen en zat bij de laatste tien finalisten. Ik deed mee omdat ik mezelf als make-up artist wil blijven uitdagen in de art en kwaliteit van de make-up creaties. Ik wil graag laten zien dat er meer achter make-up zit. Het gaat namelijk niet alleen maar om de kleuren en tactiek van aanbrengen. Het doel wat ik met mijn make-up voor ogen wil brengen is ook het eerste wat ik bepaal. Het gaat niet altijd om een mooi gezicht maar ook om de uitstraling die je wilt bereiken zoals rock, romantisch, wild, blij, verdrietig. Zo zet ik mijn make-up creaties neer met meer kracht, motivatie en inspiratie.

‘’Beauty  without expression is boring’’

Zo heb ik nu een populaire beautybehandeling Microneedling BBGlow, die momenteel het meest wordt geboekt in de salon. Dit is een huidverbeteringsbehandeling met een kuur van 4 behandelingen. Het wordt aan de hand van naaldjes en een serum toegepast op het gezicht. Dit is zo populair, omdat je meteen het resultaat ziet van een egale, gezonde mooie huid. De behandeling is goed te doen. Ik zie ook duidelijk dat mijn klanten een mooie innerlijke en uiterlijke glow krijgen. 

‘’You glow differently when you’re happy’’

Schoonheid is iets wat iedereen heeft van binnen en buiten. Sta er open voor. Zorg goed voor je   zelf, dat is het begin van schoonheid. 

Bij DivaGlam sta ik klaar voor jou! Je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

‘’DivaGlam your glam specialist.’’


Meer weten over DivaGlam?
Website
Facebook
Instagram

1 thought on “Warsha Lakhichand – over schoonheid

  1. Zo waar wat Warsha vertelt. Ik kom graag bij haar in de salon. Zo ontspannen haar behandelingen, kijk er altijd naar uit! Ook de BB glow voor je gezicht, geweldig!!
    .
    Kortom Warsha voelt en ziet wat je nodig hebt.
    Dat is haar kracht en kwaliteit 👌👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *