Drink Taste Experience with West

A Drink with West is een gloednieuw concept in Rotterdam waar mensen samen komen om te genieten van warm gezelschap, exclusieve drinks en lekkere bites. Valentino Stakel ging namens RBM Media langs bij de openingsavond om een mooie foto impressie te verzorgen.

De host is West Givner, eveneens iniatiefnemer. Zijn drijfveer: mensen in een ontspannen setting bij elkaar brengen om kennis en inspiratie te delen.    

West Givner

Bij A Drink with West worden hoogwaardige drankjes geserveerd met zorgvuldig gekozen hapjes om de smaaksensatie te optimaliseren. Wat niet mag ontbreken is een fles water op kamertemperatuur. Uiteraard noodzakelijk om de smaakpapillen te verschonen. De flessen drank worden gesponsord door Doorly’s, Plantation en Diplomatico.

De avond was behalve amusantook zeer educatief. West vertelde bij elke whiskey en rum interessante wetenswaardigheden. Denk aan praktische zaken zoals dat je niet te lang aan je drank moet ruiken om te voorkomen dat je de delicate geuren mist. Eveneens benadrukte de host de aanwezigheid van ananas in de drank. Dit vormt het geheime ingredient en bepaalt grotendeels de diepte van de smaaksensatie. Daarnaast vertelde hij meer over de geschiedenis van onder andere rum en welke ontwikkelingen uiteindelijk tot deze populaire dranksoort hebben geleid.

Om de totaalbeleving van de alcohol compleet te maken werden er verschillende bites geserveerd. Zo kon men genieten  van onder andere pure chocolade die qua smaak perfect aansluit op de aanwezige drank.  

Na de proeverij van de drinks en bites is er gelegenheid om met elkaar te praten. Inspirerende gesprekken over van alles en nog wat waarbij geen enkel onderwerp geschuwd wordt: godsdient, politiek, cultuur, individuele observaties over het leven en nog veel meer. Alles is bespreekbaar, maar de basis blijft wel: respect voor elkaar. Een mooie afsluiting van een avond waar smaakbeleving, gezelligheid en conversaties op een bijzonder wijze samensmelten.

Wij kennen allemaal de slogan ‘Alcohol maakt meer kapot dan je lief is.’ Daar was tijdens A Drink with West totaal geen sprake van! De avond verliep in een gemoedelijke sfeer. Als een soort coming home.

De belangrijkste vraag is: hoe kan ik deelnemen aan dit gebeuren? Dit is enkel en alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging van West Givner.

Voor meer informatie kun je hem bereiken via zijn Instagram account.
Instagram Drinks with West
Persoonlijke Instagram


Fotografie: Valentino Stakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *