Interview met Annastashia Baino en Shenebra Gambier van Classy Notes

Vandaag praten wij met Annastashia Baino (23) en Shenebra Gambier (28). Zij zijn het gezicht van Classy Notes, een adviesbureau op juridisch en financieel gebied. In dit interview vertellen Anastashia en Shenebra meer over hun achtergrond, hun ervaringen en waar Classy Notes voor staat.


Kunnen jullie je kort introduceren en vertellen waarom jullie voor echt gekozen hebben?
A: Mijn naam is Annastashia Baino en ben geboren in Suriname. Mijn huidige woonplaats is Amsterdam. Het recht heeft mij altijd al gefascineerd. Vooral hoe het in elkaar zit en de rechten die je hebt als persoon.

S: Mijn naam is Shenebra Gambier. Ik ben 28 jaar en ben geboren in Amsterdam. Wat opleidingen betreft heb ik een studie juridische medewerker gedaan, WFT basis en pedagogiek. Als je je rechten kent sta je meestal 1-0 voor. Dat is de grootste reden waarom ik rechten ben gaan studeren.


Kunnen jullie iets meer vertellen over Classy Notes?
Voordat wij met Classy Notes begonnen, hadden wij diverse administratieve baantjes gehad onder andere bij de gemeente en advocatenkantoren. Classy is in 2018 opgericht en officieel vanaf 2019 actief.


Wat was de motivatie om Classy Notes op te richten?
Onze motivatie is voortgekomen vanuit onze privé situaties. Wij kregen veel vragen van mensen of wij ze konden bijstaan met het schrijven van brieven. Zo zijn wij met Classy Notes gestart.


Wat voor diensten biedt Classy Notes aan?
Wij zijn een adviesbureau op juridisch en financieel gebied. Onze doelgroep bestaat uit particulieren en ondernemers, met en zonder schulden. Wij behandelen op juridisch gebied de volgende zaken: consument, geld en incasso, contracten en voorwaarden, personen, familie en overtredingen. Binnenkort zullen wij ons ook focussen op migratierecht.
Verder op financieel gebied helpen wij mensen met schulden (incasso). Denk hierbij aan budgetcoaching, herstel van BKR, financials scans en finance management.


Wat is de betekenis van de naam van jullie bedrijf?
De naam komt door onze levenservaringen. Doordat wij best veel hebben meegemaakt op jonge leeftijd hebben we heel veel notities gemaakt. De notities die wij destijd hebben gemaakt zetten wij in, in combinatie met onze kennis vanuit onze studies. Ondanks de situatie waarin wij verkeerden, was het nooit te merken dat wij in een moeilijke positie zaten.

Zo zijn we gekomen op Classy Notes. Classy voor wie wij zijn als persoon en Notes voor de notities die wij hebben gemaakt.


Hoe proberen jullie te onderscheiden van andere juridische dienstverleners?
Wij onderscheiden ons om het persoonlijk te maken. Ook omdat wij zelf in bepaalde situaties zaten, weten wij hoe hoog een bepaalde nood kan zijn en kunnen wij ons beter inleven in de cliënt.


Waar zijn jullie trots op?
Wij zijn trots op de vooruitgangen die wij hebben geboekt en het feit dat wij mensen kunnen helpen op financieel gebied die geen vertrouwen meer hebben in schuldhulpverleners. Zo hebben wij een klant kunnen helpen met schulden waarbij zij een schuld had van cirac 40.000 euro. Intussen is zij al 2,5 jaar schuldenvrij.


Hoe ziet de taakverdeling er uit?
Annastashia behandelt alle juridische zaken en Shenebra is verantwoordeloijke voor alle financiële zaken.


Hoe ziet de toekomst van Classy Notes eruit?
Classy Notes heeft als doel om internationaal te gaan. De eerste landen die wij op het oog hebben om verder uit te breiden zijn België en Suriname.


Connecten met Classy Notes?
Mail: infoclassynotes@gmail.com,
via instagram
Telefonisch 0611071867.
Binnenkort komt de website online.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *