JOIN THE INNERVIEWER FOR THE NEXT LEVEL!

Voor de nieuwe next level INNERviewer experience ben ik op zoek naar een gelijkgestemde businesspartner, iemand met een bewezen talent en track record in het bouwen, verbeteren en onderhouden van innoverende ondernemingen.

Ik ben als bezielde creatieveling dus niet op zoek naar een gelijke, maar naar een match. Gelijkgestemd mag voor mij ook anders-denkend zijn. Ik wil uitgedaagd worden, geprikkeld door ervaring en overtuiging. Écht ondernemerschap. Blootgesteld worden aan terreinen onbekend. Beyond comfort zone. Naar waar de magie is. Samen goed doen én goed geld verdienen. Bewegen naar het rijk van nieuwe mogelijkheden.

Ben jij zo’n next level business minded baas waarmee dat kan?

De innerviewer maak impact. Maar die impact is nog niet groot genoeg. Voel een enorme ruimte voor groei.
In deze fase van mijn leven krijgt daarom het maximaal haalbare maximale aandacht. Een kristal heldere visie duwt mij al geruime tijd in die richting.

Mijn ambitie is groot, net als mijn honger en drive. Groots opgezette events, impactvolle innerviews. Nederland veroveren staat op het menu. En wie weet meer.

Mijn hoofd stroomt vaak vol met ideeën. Het hart blijft ze pompen. Dan rolt het ene na het andere project van de band. Easy peasy. En mijn directe omgeving weet dit. Wanneer ik een flow te pakken heb – in de ziel stap – gegarandeerd succes. Dan ben ik unstoppable!

Maar omdat mijn doel is om vooral heel veel mensen te bereiken, om uit te reiken maar tegelijkertijd dichtbij mezelf te blijven (daar waar mijn kracht ligt) merk ik dat gewoon heel veel doen niet altijd het gewenste resultaat heeft. Ik voel dat een zekere gerichtheid en focus qua business strategie kan bijdragen bij het behalen van gestelde doelen.

Ik ben daarom op zoek naar een baas in dit specifieke vakgebied. Iemand die de eigenschappen en kwaliteiten bezit om het verschil te maken. Een kampioen met winnende business strategieën voor de lange termijn. Fearless als het ondernemen, groot denken en doen betreft. Iemand met innovatief zakelijk inzicht voor het goede doel en bewezen resultaten om zowel met de flow mee te kunnen bewegen alsook de route uit te stippelen.

Zoals je leest, zoek ik iemand met ruime ervaring en dus een flinke bagage. Bovendien ben je gewend te werken met taboedoorbrekende denkers, koppig en harT horend.

Ben jij de persoon die ik zoek? Die snel schakelt en geen tijd heeft voor omleidend gemompel? Dan wil je net als ik op grote schaal mensen helpen en begeleiden, rechtstreeks naar de kern! In dat geval hebben we slechts één gesprek nodig om zeker te weten als hier sprake is van een match!

Wanneer gaan we elkaar ontmoeten?
Stuur mij een mail via deze link

Irwin Ment – Oprichter Innerviewer

Deel dit artikel