De favorieten van Jerry Luxenburg

Als fashionshowproducer en creative director heeft Jerry Luxenburg de afgelopen negen jaar meer dan 350 shows georganiseerd. De afgelopen twee jaar toonde hij zijn talenten en vaardigheden in verschillende landen zoals in  Rusland, Oekraine, Dubai, Polen en Frankrijk. Jerry is een interessante ondernemer met een indrukwekkende staat van dienst. RBM Media wil hem beter leren kennen en vroeg hem daarom naar zijn smaak!

Wat is je favoriete hoofdgerecht?
Wat ik zelf graag klaarmaak als fusion specialiteit is het volgende:
Antroewa (een Surinaamse groente), zoutvlees, grote garnalen, gebakken banaan, met  bruine bonen daar in verwerkt. Daar voeg je ook een fijn gesneden halve knoflook, kurkuma kruiden, een ui en  wee eetlepels suiker aan toe. Alles gebakken in olijfolie en serveren met basmati rijst. Je krijgt hierdoor een licht bittere, zoete en pittige smaak waar je gegarandeerd  je vingers bij van af likt.

Wat is je favoriete vakantieland ?
Naast bekende steden zoals Milaan, Parijs, Wenen, London en Brussel is Oekraïne mijn favoriete bestemming geworden. Ik heb daar vijf steden kunnen bezoeken. Ik geniet ontzettend van de oude architectuur, de uitgestrekte bloemenlandschappen en de vele creatieve parken waar mensen komen om zich op te laden. Ik heb nog nooit zo’n brede variatie aan shopping malls gezien als in Oekraïne.   

Wat staat er bovenaan je bucketlist
Mijn grootste wens is om in 2020 en 2021 het meest innovatieve event in Nederland te organiseren. Als dit slaagt, wil ik dit concept verder uit breiden in landen als België, Oekraine, Rusland en Spanje.

Wat is je favoriete tijdverdrijf?
Op het moment dat ik lange busreizen maak of lang in het vliegtuig zit, is slapen mijn favoriete tijdverdrijf.  Ik jog drie keer per week tussen werk en mijn échte vrije tijd. Daarnaast houd ik mij bezig met het leren lezen en begrijpen van de Russische taal.

Wat zou je  doen met  1 miljoen euro?
Ten eerste doneer ik 10% aan het goede doel om Gods werk te ondersteunen. Dit ligt mij heel dicht aan mijn hart. Ten tweede zou ik een deel reserveren voor mijn familie: broers, zussen, ouders en kinderen. Ten derde zou ik mijn schulden aflossen. En tot slot zou ik geld  investeren om de kwaliteit van  mijn onderneming te verhogen.

Wat is Je favoriete app?
Los van mijn persoonlijke website vind ik de zakelijke Instagram goed bij mij passen. Ik krijg via deze app enorm veel opdrachten binnen. Bovendien houdt het mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst en mode.

Wat is je favoriete muzieksoort en muziekartiest?
Zonder twijfel muziek uit de black movies van vroeger. Vooral met een vleugje funk á la James Brown. Dit zie je ook terug in de breakdance muziek van tegenwoordig. Amy Winehouse, Beck en Public Enemy zijn ook mijn favorieten muziekartiesten. Maar als het iemand is die mij kippenvel bezorgt, dan is dat Janis Joplin wel.

Waar ga jij het liefst uit eten?
Restaurant Sutra in de stad Kiev. Heerlijk ambachtelijk klaargemaakte gerechten geïnspireerd op de Indiaase keuken.

Wat is je favoriete lijfspreuk?
Fake it till you make it!

Waar ben jij het meest trots op?
Op mijn intuïtie gekoppeld aan mijn discipline en doorzettingsvermogen  

Je favoriete geur?
Opium van Yves Saint Laurent. Al ruim 28 jaar fan van.

Wat is je favoriete kledingstijl en/of kledingmerk?
Dat heb ik niet. Voor mij zegt een kledingmerk niets over je persoonlijkheid.
Waar ik van houd is een mengeling van tweedehands, vintage jeans en kleren met een  classy of  luxe look. En dan afmaken met geweldige puntschoenen. Als ik toch een kledingstijl moet kiezen die mij al jaren aanspreekt, dan zou dat de Punjab hoofddoek uit India zijn. En dan gecombineerd met strakke colbert, zilveren knopen en een recht-toe-aan lopende broek die op je enkel uitkomt.

Meer weten over Jerry Luxenburg?
www.jerryluxenburg.com
www.linkedin.com/in/jerryluxenburg
www.instagram.com/salonedellamoda
www.instagram.com/jerryluxenburg

Voor boekingen, graag mailen naar bookings@jerryluxenburg.com (contactpersoon Dona Luigi)

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten