Stichting Everyday People – Christmas Dinner 25 december 2019

Christmas….the season of giving. Een mooi moment om stil te staan bij de mensen die onze steun en onze liefde echt hard nodig hebben. Want stel je voor: géén dak boven je hoofd. Géén werk. Géén familie. Wél kerst. Nergens om naartoe te gaan. Het is toch bijna niet voor te stellen? Maar dit is wel de realiteit van onze maatschappij.
Om de mensen die het hard nodig hebben toch een gedenkwaardige Kerst te bezorgen, organiseert Everyday People op 25 december een uniek avond. Voor de vierde keer gaat de rode loper uit voor tientallen daklozen. Onze gasten krijgen een royale 4- gangendiner aangeboden in het Le Grand hotel in Rotterdam.

Ook zorgen stichting Everyday People voor entertainment en de kerstman is aanwezig om het feest compleet te maken! Aan het einde van de avond krijgen ze de wel bekende rugzak mee gevuld met praktische zaken. Samen met onze vrijwilligers en sponsoren willen we deze mensen een waardige kerstdag, maar vooral een goed gevoel bezorgen!
Kerst vier je samen!! Doneer via  https://everydaypeople.nl/doneren/

Asha Lachman – initiatiefnemer stichting Everyday PeopleRBM Media interviewde Asha Lachman, de oprichter van de stichting. Benieuwd naar haar uniek verhaal? Beluister het gesprek via deze link.

Deel dit artikel