Media solutions

Je wilt al een hele lange tijd starten met video’s. Echter houdt iets jou tegen om dit daadwerkelijk tot de realiteit te brengen. ​Of erger, je bent al gestart met video’s maar ze brengen je niet de gewenste resultaten die je voor ogen had. Het engagement op je video posts en de leads blijven uit.

​Dan is het nú de tijd om actie te ondernemen. Als video marketeer, helpt Felicia ondernemers met een ijzersterke videomarketing strategie voor meer online zichtbaarheid en omzet. Meer informatie zie: www.felicialin.nl


‘Het leukste van mijn werk is het creëren van een nieuw design en het moment wanneer de klanten tevreden zijn met het eindproduct. Dat gevoel maakt mij echt gelukkig. ‘ Mijn naam is Amanda Biesser en ben grafisch ontwerper slash eigenaar van iAMi Design. Ik hunkerde er naar om van haar passie haar werk te maken. Dat heeft er toe geleid dat ik in april 2019 met iAMi Design ben begonnen. IAMi Design is gericht op startende ondernemers die hulp nodig hebben bij hun grafische vraagstukken.  Laat mij jou inspireren om de kwaliteit van je grafische uitingen te optimaliseren:
https://iamidesign.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *